Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szüleim el szeretnének...

A szüleim el szeretnének költözni, de én ott szeretnék maradni, ahol most lakunk. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Egy "kicsit" kifejtem. Jelenleg Pécsett lakunk,egy 4 emeletes panelház legfelső emeletén. 5 évvel ezelőtt, egy családi perpatvar miatt költöztünk ide Pellérdről,a nagymamámtól,egy családi házból.Pont akkor, amikor felvettek a szakgimnáziumba, ahol jelenleg tanulok.(Most kezdem a 2 éves technikumot). A költözés után megbeszéltük, hogy addig maradunk itt, ameddig el nem végzem a szakkgimnáziumot. Nos kiderült, hogy ezt egy kicsit félreértettm. Ugyanis arra számítottam, hogy a technikum elvégzéséig maradunk, viszont ők úgy értették, hogy addig maradunk, ameddig le nem érettségizek. Amióta a tanév végén leérettségiztem, azóta több faluban is családi házat keresnek. Ők bármi áron el akarnak költözni, de én mindenképpen maradni szeretnék. Ha nem is a jelenlegi lakásban, de mindenképp a városban szeretnék lakni. Mit lehet tenni?

20/F

2021. aug. 4. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Elmész albérletbe, ha tudod miből fizetni és fenntartani magad. Ha nem, akkor mész a szüleiddel.
2021. aug. 4. 11:50
 2/12 mindentudó99 ***** válasza:
96%
Mész a szüleiddel mi más lenne? Vagy szerzel koleszos férőhelyet a tanulmányaid idejére.
2021. aug. 4. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

- kollégium

- albérlet

van választási lehetőséged, rajtad áll melyiket választod.

2021. aug. 4. 12:37
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
erre találták ki a kollégiumot
2021. aug. 4. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Most mo van mar a faluval?

Pellerd kiesik, jó.

Milyen messze? Gondolom, nem 30 km. De egyetemen is volt bejaros meg 70 km rol is..komlorol is, h ne menjek messzire.

Rosszak a buszjaratok?

Szigetvar fele levo falvakbol néha azt hinnem, nem jutok ki estig, akkora a forgalom, de amugy mi a gond?

Kertes haz, medence is lehet benne

De ha bulizni akarsz, menj koliba. Hatha lesz is ertelme es lesz jelenleti mar iden is

2021. aug. 4. 12:51
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Koleszos leszel. Más beleszólásod nagyon nincs. Azért házat nem olyan egyszerű találni, ami tetszik, lehet, elvégzed a sulit, mire kiköltöztök.
2021. aug. 4. 13:28
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha a szüleid a mostani ingatlan eladásából tudnak csak újat venni, akkor bizony eladják. Hiába vagy nagykorú, ha nincs jövedelmed - nincs miből élned. Marad az, amit fentebb tanácsoltak, vagy összeköltözöl egy lánnyal, ha lesz miből élnetek...
2021. aug. 4. 18:31
 8/12 nemtomkicsodavalaki válasza:

ugyan ez volt 2éve velem is elköltöztünk de nem akartam jönni. utálok itt lakni. magyarul ha mész szüleiddel megutálod a helyet mert ugymond kényszerből mész

ajánlom a kolit vagy valamelyik barátoddal menyjetek albérletbe hátha tudjátok 2en fizetni.

2021. aug. 26. 03:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, kérdező?
2022. júl. 2. 18:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves 8. válaszoló!

A kérdés feltöltése óta elvégeztem az 1. évet a technikumon. Most már csak idő kérdése, hogy mikor költözünk SZabadszentkirályra. Ezért elkezdtem KRESZT-t tanulni (B kategória), mert jelenleg ez az utolsó ütőkártyám.

2022. júl. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!