A szüleim el szeretnének költözni, de én ott szeretnék maradni, ahol most lakunk. Mit lehet tenni?
Egy "kicsit" kifejtem. Jelenleg Pécsett lakunk,egy 4 emeletes panelház legfelső emeletén. 5 évvel ezelőtt, egy családi perpatvar miatt költöztünk ide Pellérdről,a nagymamámtól,egy családi házból.Pont akkor, amikor felvettek a szakgimnáziumba, ahol jelenleg tanulok.(Most kezdem a 2 éves technikumot). A költözés után megbeszéltük, hogy addig maradunk itt, ameddig el nem végzem a szakkgimnáziumot. Nos kiderült, hogy ezt egy kicsit félreértettm. Ugyanis arra számítottam, hogy a technikum elvégzéséig maradunk, viszont ők úgy értették, hogy addig maradunk, ameddig le nem érettségizek. Amióta a tanév végén leérettségiztem, azóta több faluban is családi házat keresnek. Ők bármi áron el akarnak költözni, de én mindenképpen maradni szeretnék. Ha nem is a jelenlegi lakásban, de mindenképp a városban szeretnék lakni. Mit lehet tenni?
20/F
- kollégium
- albérlet
van választási lehetőséged, rajtad áll melyiket választod.
Most mo van mar a faluval?
Pellerd kiesik, jó.
Milyen messze? Gondolom, nem 30 km. De egyetemen is volt bejaros meg 70 km rol is..komlorol is, h ne menjek messzire.
Rosszak a buszjaratok?
Szigetvar fele levo falvakbol néha azt hinnem, nem jutok ki estig, akkora a forgalom, de amugy mi a gond?
Kertes haz, medence is lehet benne
De ha bulizni akarsz, menj koliba. Hatha lesz is ertelme es lesz jelenleti mar iden is
ugyan ez volt 2éve velem is elköltöztünk de nem akartam jönni. utálok itt lakni. magyarul ha mész szüleiddel megutálod a helyet mert ugymond kényszerből mész
ajánlom a kolit vagy valamelyik barátoddal menyjetek albérletbe hátha tudjátok 2en fizetni.
Kedves 8. válaszoló!
A kérdés feltöltése óta elvégeztem az 1. évet a technikumon. Most már csak idő kérdése, hogy mikor költözünk SZabadszentkirályra. Ezért elkezdtem KRESZT-t tanulni (B kategória), mert jelenleg ez az utolsó ütőkártyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!