Ha egy gyár nagy zajjal jár kinel kell panaszt tenni?
Figyelt kérdés
Ventilátor zugas ami az utóbbi két évben vált elviselhetetlenne. Előtte nem volt ilyen mértékű a hang. Fuldugoval kell a lakásban lenni zárt ablaknál is beszurodik a bugas.nagyin nyomasztó.2021. júl. 18. 11:34
11/17 anonim válasza:
Ránk is panaszkodtak már, mert flexeltünk az udvaron. Hétköznap napközben. Van hangnyomás mérőnk, átmentem a palihoz. A flexünk hangjára +2dB, főúton elhaladó kamion hangjára +12dB -t mutatott. Mondtam neki, ha megszünteti a teherforgalmat a főúton, én a flexünket neki ajándékozom.
12/17 anonim válasza:
Csak egy esetleges ötlet, új nyílászárók? Nagyon sokat tud segíteni
13/17 A kérdező kommentje:
Hangszigeteltet szeretnék, de arra valószínűleg már csak jövő ilyenkorra lesz pénzem
2021. júl. 19. 07:44
14/17 anonim válasza:
Egy kérdés. Egész nap otthon vagy? Hány éves vagy?
A város meg a zajok már csak ilyenek. Mi megyeszékhely szélén, még várostáblán belül lakunk. Kb. 5 km-re van a vasútállomás. Nem fogod elhinni, de hétvégén és este idehallani a hangosbemondót.
Meg szezonban a traktort, kombájnt, már pirkadatkor, késő estig aratnak. Halljuk a fecskecsipogást, a gólyakelepelést, varjak károgását, a szarkák kiabálását, fácánfütyülést. Most jelentsem fel a MÁV-ot, az őstermelőket, a madarakat?
Veled van a gond, vagy nagyon unatkozol, és mindent figyelsz, vagy nem tudom.
15/17 anonim válasza:
Nyugi, falun sem jobb. Itt vagy flex-elnek, vagy füvet vágnak. Nincs olyan, amikor egész nap csönd lenne.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Egésznap itthon. Hallom a városi zajokat de azok nem ilyen fix monoton berrego hangok. Ezért zavar. Főleg akkor mikor pihennek, mert nem fix a beosztasom így van , hogy reggel tudok csak pihenni .33 vagyok nem tudom annak mi köze ahhoz , hogy zavar. Nem csak engem többen írták a Facebook csoportban is , hogy rossz
2021. júl. 19. 13:08
17/17 anonim válasza:
A monoton, konstans hangerejű zajnál nincs is jobb. Pár perc alatt hozzászokik az ember. Mostanában jópárszor fent kellett maradnom éjjel kettőig. Többször csináltam azt, hogy elkezdtem fejhallgatón közel max hangerőn zenét hallgatni. Nem értem el vele semmit, ugyanúgy bealudtam rá. Pedig direkt power metal-t raktam be. Aztán rájöttem hogy olyan kell, amiben a hangerő folyamatosan változik. Azt sokkal nehezebb megszokni, így bealudni rá is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!