Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen vegyszernek lehet...

Milyen vegyszernek lehet ilyen illata? Mintha az a barackos-narancsos üdítőital lenne, de ha nagyon mélyet szívok belőle, eltömíti az orromat, és nemjó. Eredetileg azt hittem, tényleg gyümölcslé, de nagyonnem.

Figyelt kérdés

Meg egyébként gyümölcsléillatot nem is lehet olyan messziről érezni, és nekem 10 méteres körzetemben tuti nem volt senki, aki ilyet ivott volna, és annál messzebbről meg nem szokott lenni szerintem illata.

Vagy ez valami szunyogirtó lehet, vagy mi ez? Szereléskor, vagy valami gyártásakor szokott ilyen szag/illat-esszencia lérejönni?

Ismeri valaki ezt, hogy ilyen nagyon finom gyümölcslé-illathoz hasonló vegyszer? Nem is csak hasonló, egy az egybe olyan. Vagy ez pl lehet valami tisztítószer akár pl mint a citromos, csak ez mondjuk nem edényekhez, hanem autóalkatrészekhez, rádióalkatrészekhez?

Amúgy egész udvarunkban terjeng, de nem mi csináljuk. Ha túl sokáig tartózkodunk ebben az illatfelhőben, nem kapunk benne levegőt.

Tudja valaki? Esetleg tipp hasonlóra?

Előre is köszönöm.

2021. máj. 13. 18:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Arra a barackos-narancsos-répás multivitaminra gondolok, nagyon jó illata van.
2021. máj. 13. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Valami észteres hígító lehet. Sajnos az interneten nem jön át a szaga.
2021. máj. 13. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Áh, akkor festéket higíthatnak vele például, lehet az is, hogy olyan, hogy festékhigitó. Csak most kerestem rá. Köszönöm a választ. Asszem, azért nem írtam eddig; mert vártam további tippekre; hátha valakinek még valami eszébe jut. ♥

De szóval, köszönöm, ez például szóval egy jó gondolat.

2022. jan. 14. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!