Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ipari villanyszerelésben...

Ipari villanyszerelésben mennyire kell magasban dolgozni?

Figyelt kérdés
Villanyszerelő szeretnék lenni, de félek a magasban, és a munkák nagy részében ipari villanyszerelést is kell csinálni. Mennyire gond ha tériszonyom van?

#Ipari villanyszerelés
2021. júl. 14. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy a gyárkémény tetején levő fényeket kell kicserélned vagy egy gépterembe kell bevinni az áramot. Alapvetően nem hiszem, hogy napi szinten szükség lenne alpinista képességekre, hacsak nem a közműveknél helyezkedik el valaki magasfeszültségű hálózat karbantartóként.
2021. júl. 14. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ipari csarnokok belmagassága átlag 6-8 méter. De vannak magasabb munkaterületek is, én is dolgoztam 30 méter magasan.
2021. júl. 14. 19:35
 3/7 anonim válasza:
Kell, ha már 4-5 méteren is gond van, akkor ezt engedd el!
2021. júl. 14. 20:22
 4/7 puritan ***** válasza:

Nem tudom merre laksz, de hiány van normális, képzett villanyszerelőből. Szerintem bőven találni olyan munkahelyet, ahol nem kell magasban dolgozni.

Egy ötfokos létra harmadik fokán állni azért elengedhetetlen.

2021. júl. 14. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak annyira gyakran kell, mint ahogy magas gyárépület előfordul.
2021. júl. 14. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Már villanyszerelőnek tanulok, fogok szerintem munkát találni csak nehezebben mert nehezebb megélni csak lakosági szerelésből. Legalábbis szerintem ez lehet az oka hogy a villanyszerelők bevállalják a nehezebb ipari szerelést is.
2021. júl. 15. 13:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Veszprémi vagyok egyébként. Itt nincs túl sok lehetőség.
2021. júl. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!