A tévé koax kábele mehet a kábelcsatornában az elektromos vezetékek között, ha védőcsőbe teszem?
Mehet.
Én ugyan nem vagyok szakértő, de nekem eleve így építették a házat olyanok, akik viszont értenek hozzá.
#5 nem értem mi nem érhető :)
"koax kábele mehet a kábelcsatornában az elektromos vezetékek között, ha védőcsőbe teszem?"
Már beletettem, remélem ez így szabályos. A kábelcsatornába az erősáramú kábelek mellé tettem a kox kábelt egy mű3-as csőbe.
"#5 nem értem mi nem érhető :)"
De én értem, mi nem érthető. Miként hozzászólásom elejéből kiderül, a #4 hozzászólásodra kérdeztem rá, amelyik a csőben nem cső esetre vonatkozó feltételezést említi.
Egyébként lehet, ha mindegyik rendszer a csőben előforduló legnagyobb feszültségre van szigetelve. De ha külön csőbe raktad, az nyilván jobb.
"ha mindegyik rendszer a csőben előforduló legnagyobb feszültségre van szigetelve."
Akkor bármelyik UTP vagy koax kábel mehet a vezetékcsatornába az erősáramú kábelek mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!