Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Külső gázcsövet érdemes...

Külső gázcsövet érdemes sárgára festeni?

Figyelt kérdés

Időszerű lenne a ház falán futó külső gázcsövet lefestenem.

Eddig fehér volt, és mindig fehérre volt festve, így illik a házhoz.

Mintha úgy rémlene hogy magánházaknál nem kell sárgára festeni, de nem tudom biztosan.

Nekem igazából mindegy milyen színű, csak arra gondoltam, hogyha valami gond lenne egyszer akkor lehessen tudni, hogy az gázcső.

Gondolok itt arra, ha a házba belecsapódna egy kocsi, és sérülne akkor a tűzoltók meg úgy mindenki tudja, hogy az gázvezeték.

Persze ez nem életszerű, mert olyan helyen van a ház, hogy lehetetlen, hogy egy autó kárt tegyen benne, de sosem tudni mit hoz az élet.

2021. máj. 30. 09:42
 1/1 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nem kell sárgára festeni, fested amilyenre akarod. Itthon zöld, mert olyan festék volt itthon :) Ami egyébként meg a vízcsövek színe.
2021. máj. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!