Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes venni...

Szerintetek érdemes venni LIDL-s Parkside benzines fűkaszát?

Figyelt kérdés
Nem igazán van időm 2 hetente lenyírni a füvet a kertben, így úgy gondolom havi 1x elég lenne levágni egy fűkaszával. Viszont nem igazán tudok megbízható embert, aki elvállalná a megbeszéltek alapján. Így már egy ideje érlelődik bennem, hogy vásárolok egyet, de mivel évente max 4-5x használnám, így nem akarok 70-80 ezret kiadni érte. Ez a Parkside termék 39000 csak, de minőségileg nem tudom mennyire megbízható, bár nekem csak az a lényeg, hogy funkcionáljon megfelelően. Valakinek esetleg tapasztalat?
2021. máj. 12. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
A fukaszaval kapcsolatban nincs tapasztalatom, de a parkside jó cuccokat csinál. Én csiszolót próbáltam tőlük.
2021. máj. 12. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Olyan minőségű biztos van mint egy MTD, de olcsóbb és 3 év garral adják. Én megvenném, ha nem lenne egy MTD-m.
2021. máj. 12. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Einhell gyártmány csak a Lidl számára más néven fut.
2021. máj. 12. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Einhell fűkaszám van,ami amúgy kínai :)))) Öt éve használom egy 500 négyzetméteres területen és semmi különös bajom nem volt vele.Csak benzincsövet kellett cserélni,mert megette a benzin,meg damilfejet cseréltem,mert elkopott.Öt éve 35.000ft volt.Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
2021. máj. 13. 20:54
 5/5 anonim válasza:
Nem. 2 db-ot vettem, silány minőség. Hibák 1 év alatt: szétesett karburátor, beszakadt zsírzógomb menet, elrepedt tanksapka fedél, mindkét hordozóöv elszakadt. Az alapfordulat nem állítható, az egyik borzasztóan pörög alapjáraton is. Az alkatrészek cseréje nehézkes és drága. Viszont, ha problémád van, a hivatalos márkaszervíz készségesen segít és gyors a reklamációs ügyintézés.
2023. aug. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!