Laknál olyan házba, ahol előzőleg tragédia történt?
Az utóbbi idők szomorú eseményei gondolkodtattak el.
Én valószínűleg nem. De nem a kísértetektől való félelmem miatt, miután nem hiszek bennük. Egyszerűen nyomasztó lenne.
Egyáltalán el lehet adni egy ilyen házat?
utolsó vagyok
mamám háza a temetőtől nem messze van,és engem nem zavar.Sose gondoltam rá elalvás előtt hogy itt a temető nem messze.A holtak nyugton vannak :)
Nagyon érzékeny vagyok, kétszer költöztem, egyik helyen sem tudtam aludni, nyugtalan voltam, rémálmok gyötörtek.
Rossz karmájú lakásba, házba nem jó költözni. Sokan azonban nem érzékenyek ennyire mint én.
Most saját építésű családi házban lakunk, egy domb tetején. Itt már nyugodtan alszom és kipihenten ébredek.
Temető közelében szálltam meg egyszer, de csak reggel vettem észre, az a tömény borzalom, amiket álmodtam, elég is volt egy életre.
Laknék. szeretem a komor dolgokat.
Ráunnék a lakásra eladnám. Utána hívnám a tulajt h figyelj már bocs h nem említettem de az előttem lévő felkötötte magát a nappaliban. Nah abban a mp-ben félre nyelné a csirke csontot.:)
a nők lapjában pont van egy ilyen cikk.
száni, de kicsit hiszek az ilyenekben.
de nem abban, h ki halt meg, kit öltek meg, stb.
hanem a hosszabb távú dolgokban. hogy pl milyen volt az a család, aki előttem lakott a házban: veszekedtek-e, rossz anyagi helyzetben éltek-e, milyen emberek voltak?
csak olyan lakást veszek meg, amiben már első perctől jól érzem magam, jó atmoszféra uralkodik.
persze az nálam is feltétel h mindent a földig gyalulok, teljesen felújítom, és csak utána költözök be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!