Előzőleg mésszel meszelt falra igaz, hogy jó a diszperzites festék? Pont fordítva viszont nem. Igaz az, hogy a mész alapu festéket nem lehet szinezni, mert a mész megöli a szinezék pigmentjeit?
Oda vissza lehet :)
De érdemes falfixet használni mindkét esetben , nem drága és rengeteg meglepetéstől megkímél .
A meszet lehet színezni "cement és mészálló pigmenttel" de én már csak vödröset használok az "be van lőve" tehát nem kell bele lenolaj meg cement ,na meg szűrni sem mindig kell , a vödrön rajta van hány %-ig színezhető azt hiszem 3-5 %.
De olyan sima felületet, és élénk színeket nem tud produkálni mint a prémium festékek pl Dulux, platinum .
Szóval azt mondod, hogy amennyiben használok ilyen falfixet tuti, hogy nem lehet gondom akkor se ha a diszperzitesre kenek mész alapu festéketű?
Lehet hüyeség de olyan nem létezik, hogy előre kikevert featék?
Szóval azt mondod, hogy amennyiben használok ilyen falfixet tuti, hogy nem lehet gondom akkor se ha a diszperzitesre kenek mész alapu festéketű?
Lehet hüyeség de olyan nem létezik, hogy előre kikevert feték?
Van előre kikevert festék de az nem mész alapú . Vödrös mészbe ezt a színezőt szoktuk :
Ilyen a vödrös mész :
De ha sima a diszperzites felületed szerintem jobbak a minőségi anyagok itt megnézheted a divat színeket :
De nagyon sima felület kell mert a dulux selyemfényű a legkisebb hibát is kiadja .
Ma lényegébe egész nap kapartam 3-4 réteg is lejött kiváncsi leszek a végeredményre.
Mindenembe elég sok mészpor ment, szem ettől begyulladhat?
Hát nekem érzékeny a szemem ezért poros munka után ki szoktam öblíteni egy sima kispohár segítségével.
Valami ilyesmi van a gyógyszertárban is :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!