Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha a babaágy fölé diszperzites...

Ha a babaágy fölé diszperzites falra temperával festek, akkor egy idő után az tényleg ki fog fakulni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
igen. Kb 150-200 év múlva.
2009. szept. 2. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Az tökéletes!És azt is tudod esetleg,hogy később majd ugyanúgy el lehet takarni diszperzittel,mint bármilyen más falfestéket?Nem fog átütni?

(Bocs ha sületlenségeket kérdezek,de nem értek hozzá,csak csinálnám)

2009. szept. 2. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Én diszperzit színezőkkel szoktam (grafikus vagyok :), hát a temperát még nem próbáltam, de más azt mondja, hogy jó.Nos, még nem kellett átfesteni azkat a dolgokat, amiket csináltam, de én azt ajánlottam, hogy előtte kaparják, vagy csiszolják le, mielőtt újrafestenék a szobát.Ez a biztos, mert lehet, hogy az erősebb színek átütnének, és sok réteget kéne felvinni egymás tetejére

:)

22l

2009. szept. 2. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat,így már bátrabban fogok hozzá :)
2009. szept. 2. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!