Melyik a legmegbízhatóbb benzines fűnyíró motor?
Honda más dimenzió. Nálunk mezőgazdaságban Honda motoros szivattyúkkal öntözik a zöldségeket nyáron a mezőgazdaságban. Van olyan, hogy 12-14 órákat mennek egyhuzamban a Honda szivattyúk, tankolás is úgy meg, hogy másfél óránként töltik bele a benzint, és addig se veszik el a gázt. Van akinek 20 éve megvan, és évi minimum 100 üzemóra megy belejük.
Na hasonlóak a fűnyírók is, dolgoztam Honda fűnyíróval, sokkal finomabban, jobban megy, mint a Briggs. Briggsel én megszívtam, karburátort állítani nem lehet rajta, aztán 4 év utan szét is ment a motorja, először csak kéken füstölt, mert zabálta az olajat, aztan az erő is odalett. Nem szedtem szét, mert úgysem érte meg költeni rá, egy low budget fűnyíró volt, de egyértelműen motorhibás lett. Aztán a mostani MTD-ben is nyilván Briggs van, 3ik szezonja lesz csak, de hidegindításnál már kinyom egy adag kék füstöt ez is. Pedig ez egy drága gép. Úgyhogy nem vagyok elájulva a Briggstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!