Ha mindennapos használatra szeretnék benzines autót, amiben van legalább 200le, melyik a legmegbízhatóbb választás?
Hetente kb 2x megyek az autóval max heti 70km-t.
Utcán áll, így nem szeretnék drága kategóriát, de legyen biztonságos azért és legyen benne erő.
Jelenleg egy 2 milliót érő dízelem van, ezt szeretném cserélni, mert már 18 éves és minden hónapban beszarik benne valami.
A keretem max 3 millió, de az sem baj, ha 2 körül találunk valamit.
Hahun mindenre rákerestem már, de nem tudom, melyik széria sikeredett megbízhatóra.
Az sem baj, ha 2 személyes, de ha van lehetőség rá, legyen 4-5.
Manuális, hogy kevesebb legyen a hibalehetőség.
Biztos vagy benne, hogy egy 18 éves, állandóan beszaró dízel ér 2 milliót? Nem kötekedésből, csak azért kérdezem, mert nehogy rossz adattal számolj. Tehát én egy ilyen autóért hót zihher, hogy nem adnék 2 milliót. De lehet bennem van a hiba, tényleg nem rosszból mondom.
Egyébként miért kell a 200 lóerő? Heti 2x mész vele, ez 70 km összesen? Én másfél naponta megyek ennyit 75 lóerővel, autópályán és semmi gondom nincs sose. Csak azért mondom, mert ha 100-120 lóerő körüli autóval megelégedsz, akkor 2-3 millióért valószínűleg fiatalabbat, jobb állapotút kapsz, mint valami 200 lóerős példányból.
Opel corsa D opc(192le.)
Ha rendesen volt szervizelve,olaj csere évente( vagy max10ezer km.)
akkor nem lesz vele probléma.Alkatrész van hozzá .Nekem 2 éve megvan én szeretem.
18 éves dízelért két milla? Nemá..ezért az összegért négyet hoz be a kereskedő, és még kaszált is rajta.
Kétszáz lóerős akármi?..az a kétszáz már rég nincs annyi, jó, ha 150(se)..
Vegyél egy kétajtós sport Szwiftet, elnyűhetetlen, kéziváltós, megy mint a vihar.(nekem is az van) kicsit kemény, de megbízható. Soha nem hagy cserben.
Bmw e46 330i ennyiből már kapsz azért szépet,ha karbantartod még megbízhatónak is mondható elvileg. Lóerő gondolom élvezet miatt kell.
231 le+hátsó kerék,az szerintem akkor megfelel így xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!