Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legmegbízhatóbb dízel? Kinek ,mi?

Legmegbízhatóbb dízel? Kinek ,mi?

Figyelt kérdés

Autó fajta,tipus,és motort írj.

Szerinted?:)

2020. dec. 17. 23:59
1 2
 1/19 anonim válasza:
14%
#csakazegykilenc
2020. dec. 18. 00:10
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
1z 90 lovas vag dízel. Ha lenne olyan vallás én követném.
2020. dec. 18. 01:48
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Egyszerű: Az adagolós szívódízelek lesznek ilyen téren előnyben, mert szimplán szög egyszerű technika.
2020. dec. 18. 03:15
 4/19 D. Brasco ***** válasza:
60%
Csakis a mindent verő a gázolajat közben termelő egykilenctédéji
2020. dec. 18. 07:00
 5/19 anonim ***** válasza:
37%

Erre a kérdésre azért nem tudok válaszolni, mert nem birtokoltam, vagy legalábbis használtam a világ összes dízel motorját, hogy ki tudnám választani, melyik a legmegbízhatóbb.

Nekem eddig kettő darab dízel autóm volt. Mindkettő modern CR rendszerű. Ami most van azt újonnan vettem, még fiatal garanciális autó, nincsenek vele gondok. A máikat, ami használt volt 7 évesen vettem 174e km-rel, 15 éves koráig, 330e km-ig hajtottam. Ekkor sem azért adtam el, mert költségesen javítható baja lett volna, csak szimplán szerettem volna újabbat. A tipikus dízel sztereotípiák erre sem voltak igazak: Télen nem kellett órákat köszörülni. Mindig azonnal indult -20 fokban is. Azt sem igaz, hogy állandóan szervizbe kellett volna hordani, mert mindig lerohadt és a gatyámat is ott kellett volna hagyni rá. Semmivel nem volt szervizigényesebb és költségesebb, mintha ugyan ilyen autóm lett volna benzines motorral. Az sem igaz, hogy hatalmas füstfelhőt hagyott volna maga után és okádta volna a kormot. Szemmel látható füstölést padlógázon sem tapasztaltam soha. Olajra rátöltögetni soha nem kellett... De ez csak egy példa. Lehet hogy pont kifogtam egy ilyet és szerencsém volt vele.

2020. dec. 18. 07:06
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Partner 1.9 D, szinte tükéletes azért hogy elmúlt 16 éves.
2020. dec. 18. 08:03
 7/19 anonim ***** válasza:
20%
Az a legmegbízhatóbb, amire odafigyeltek.
2020. dec. 18. 10:03
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
VW csoportos 3.0 V6 TDI. Számtalan autóba beletették, nemhiába reszelgetik 16 éve. Agyonüthetetlen, csendes, takatékos.
2020. dec. 18. 21:53
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akik az 1.9td írták,azon belül, pl: 2006 os VW passat 1.9pdtdi ? Meg ezekre gondoltatok?

Ötös! Köszönöm a hosszabb választ neked! Gondolom számodra ez a 2.0cr tdi volt akkor?:)

7es,nyilván így van,de egy régebbi renault clios 1.5dci amiről külön cikkek jelentek meg,és futnak előle,azt nem mondanám ide.. nyilván ki lehet fogni,vigyázni rá, bármi..de ha egy vw t4 2.4 vagy 1.9 dizeljét nézzük...azért..:))

Erre értettem, hogy kinek eddig melyik a legjobb,tapasztalatok, bármi,és marka,típus,motor:) de azért kösz.

8as köszönöm a választ!:)

2020. dec. 19. 01:10
 10/19 anonim ***** válasza:
71%

9es

Az euro 4es 1.9 PDTDI már egy sem jó, nyűgösek. Jobb kerülni.

Az 1.5 DCI-ből a gyenge változatok a legjobb dízelmotorok a piacon, nézd meg a Loganokat pl, Romániában sok van 700-800 ezer km-el, dízelmotorral is. Szerintem alaptalan a sok rémhír.

A 2.0 CRTDI-re plusz egy szavazat, szerintem az utóbbi 10 év egyik legjobb dízelmotorja. Az 1.6 CRTDI ugyanaz a blokk kisebb hengerekkel, az EGR szelep gyakori eltömődését leszámítva ugyanolyan jó.

8 voltam.

2020. dec. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!