Legmegbízhatóbb dízel? Kinek ,mi?
Autó fajta,tipus,és motort írj.
Szerinted?:)
10es
Köszi a választ, akkor szerinted melyik az 1.9bol az az évjárat ami még jó?:)
Az 1.5dci nem is mostaniakban értettem:) hanem 10en évvel ezelőttiről a delphi féle befecskendezésesről,amit utána boschra is cseréltek,ha jól tudom. A kezdetleges koráról beszélek, még csak nem is a 2010es verziójára értve...
A mostaniak vagy pár évvel ezelőttiek is,persze hogy nagyon jók, fogyasztásban amit tudnak meg főleg:)
Köszi a választ !:)
Az Euro 3-asok jók mind. A 101 és 131 lovasok a vilgából kimennek. Az Euro 4-ből két verzió van: a 116 lovas DPF-s, ami a koromszűrő miatt különösen problémás, és a 90, valamint a 105 lovas 1.9 PDTDI-k, amelyek komoly vezérműtengely problémákkal küzdenek, számtalan ilyen tönkremegy 200-250 ezer km után. A 2.0 PDTDI-k is betegesek mind.
2005-2010 között sajnos nincs igazán jó dízelmotor a VW csoportos autókba, csak a nagyok, a 2.7 és 3.0 TDI. 2010-től szerencsére jöttek a CR-ek.
2008tól is jó a CRTDI, csak 2010 után lett tömegesen kizárólag a CR-ek, azért írtam azt az évszámot.
Phaetonom volt rövid ideig, 5.0 TDI :DD Amíg megvolt, semmi baja nem volt a néhány ezer km alatt. A szivem csücske a Phaeton, de itthonra inkább nem kell, egyenlöre, foglalkozni, vigyázni kell rá. A 3.0 TDI egy kicsi motor bele, annyira nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!