20évesen nincs saját szobám. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nekünk nincs teljesen kész a lakásunk, apukám egyedül csinál mindent a házon mivel építőiparban dolgozik és sokmindenhez ért. Nekem megvan a szobám csak nincs befejezve, ezáltal nem is tudok benne lakni. Apukám évek óta ígérgeti, hogy megcsinálja de semmi sem történik így a 15 éves öcsémmel kell egy szobában élnem akivel emiatt sok konfliktusunk is van. A párkapcsolatomnak se tesz jót a helyzet mivel a barátom nem elfogadóak a kapcsolatunkkal szemben így inkább nálunk oldjuk meg a találkozást vagy az utcán együttaludni viszont így nem tudunk egyáltalán.2021. márc. 18. 21:14
21/27 anonim válasza:
Ez tényleg ennyire kardinális probléma?! Nem is értem....
22/27 A kérdező kommentje:
21-es igen az:)
2021. márc. 20. 21:02
23/27 anonim válasza:
Hála Istennek nincs gyerekem!! Engem nagyon zavarna ha a saját házamban egy 20 éves eltartanivaló gyerek dirigálna, követelne. Szerintem ha valami nem oké otthon, el lehet ballagni.... Mindig csak a gond van a gyerekekkel, soha nem hallok semmi jót, csak a bajok, követelőzés. 40 feletti nőként soha nem szerettem volna gyereket, mindenki utál is miatta, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Apa lusta? Én is az vagyok..., kit érdekel? Jobb pihenni, mint másnak az óhajait követni. Szerintem dolgozz rajta hogy költözz el, meg az összes többi ennyi idős gyerek, akinek nem tetszik otthon, nem ti diktáltok!!
24/27 anonim válasza:
23-as! Szerintem nem azért utálnak.😂
Elég primitív a stílusod, jó, hogy nincs gyereked. Egyébként igazad van, törekedjen arra a kérdező, hogy el tudjon költözni.
25/27 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as:) (és ez most szól mindenkinek aki azt javasolta költözzek el) Nem annyira egyszerű elindulni az életben és külön életet kezdeni a mai világban, főleg a jelenlegi helyzetben. Én személy szerint nem szeretnék albérletbe költözni és feleslegesen dobálni ki a pénzt az ablakon minden hónapban amit félre is tehetnék a jövőmre főleg ha van/lenne lehetőségem itthon élni. Az nyilván a “legegyszerűbb” válasz a problémámra, hogy “akkor költözz el” és ez nekem is megfordult a fejemben magamtól is nyilván. Én inkább szeretném megoldani itthon a problémát ehhez kértem segítséget:) szóval köszönöm szépen mindenkinek a választ de semmivel nem lettem előrébb így csak olyan válaszokat várok amik tényleg hasznosak.
2021. márc. 24. 21:31
26/27 anonim válasza:
De olyan válasz nem létezik, csak az általánosságok. Beszéld meg vele, kérd meg, kérdezd meg miben segíthetsz, meg ilyenek. Egyébként, ha szinte minden nap szóba hozod, akkor talán észreveszi, hogy milyen fontos neked ez. Ennél többet nem lehet itt segíteni, max. te ismered a családodat.
Az elköltözés meg nem egyszerű, ezt nem is mondta senki. 10 év múlva sem biztos, hogy egyszerű lesz.
27/27 anonim válasza:
20 évesen már saját lakás kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!