20évesen nincs saját szobám. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nekünk nincs teljesen kész a lakásunk, apukám egyedül csinál mindent a házon mivel építőiparban dolgozik és sokmindenhez ért. Nekem megvan a szobám csak nincs befejezve, ezáltal nem is tudok benne lakni. Apukám évek óta ígérgeti, hogy megcsinálja de semmi sem történik így a 15 éves öcsémmel kell egy szobában élnem akivel emiatt sok konfliktusunk is van. A párkapcsolatomnak se tesz jót a helyzet mivel a barátom nem elfogadóak a kapcsolatunkkal szemben így inkább nálunk oldjuk meg a találkozást vagy az utcán együttaludni viszont így nem tudunk egyáltalán.2021. márc. 18. 21:14
11/27 anonim válasza:
20évesen gondolkodhatnál egy albérleti szobában is lakótársakkal.
Mármint a szoba a tied,csak a lakásban laknátok többen.
Amúgy itt valószínű sose lesz szobád.
Szerintem apukád nem akarja,hogy odavidd a barátod.
12/27 A kérdező kommentje:
Elköltözni semmiképp nem akarok nem is tudnám magam eltartani jelenleg, idegenekkel nem is szívesen költöznék össze.
Egyébként nem hiszem, hogy apukámnak a barátommal lenne baja jól kijönnek és amikor nem volt barátom is probléma volt ez a szobatéma már.
2021. márc. 18. 23:49
13/27 anonim válasza:
Én 20 évesen azért mégiscsak nekiállnék egyedül, vagy megsürgetném a dolgot, segítséget ajánlanék. Ha figyel rád elmondhatod őszintén a problémádat is, 20 éves lányként a 15 éves öcséddel már nem jó együtt élni, egyikőtöknek sem, ha már egyszer itt van ez a lehetőség.
14/27 anonim válasza:
Áthívnám a barátomat és megcsinálnánk ketten, amíg nincs otthon az öreg.
15/27 anonim válasza:
Elemntem továbbtanulni és koliba, később albérletbe költöztem. Ilyen egyszerű.
16/27 A kérdező kommentje:
Én nem tanultam tovább egyelőre nem is szeretnék mert még nem tudom mivel akarok a jövőben foglalkozni jelenleg a munkám is elveszítettem a koronavírus miatt és nem is sikerül elhelyezkednem így nem tudok albérletbe menni.
2021. márc. 19. 18:41
17/27 anonim válasza:
Ja hát igen, ha kifogásokat kell gyártani, az nyilván megy. Akkor aludj tovább a horkolásban, vagy pofozd ki azt a patkányfészket.
18/27 anonim válasza:
17-es! Horkolásban? Patkányfészket? Te mit olvasol?
19/27 A kérdező kommentje:
17-es szerintem szeretnél te ilyen “patkányfészekben” élni, ha nem tudsz semmi érdemlegeset írni tovább lehet lapozni:)
2021. márc. 20. 02:27
20/27 anonim válasza:
Nyugi kérdező, szerintem a 17-es egyszerűen benézte a kérdést. A válaszából sejtem, melyik kérdéshez akart eredetileg válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!