Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki mit tanácsol? Mit tegyek a...

Ki mit tanácsol? Mit tegyek a nyugalmamért?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve élünk együtt a párommal a lakásunkban, egészen pontosan ( az övé....). Na de a lényeg az, hogy már nagyon-nagyon zavar, hogy a lakóközösség java része kisebbségi mivoltukból,habitusokból adódóan nagyon nagyon zajosak.

Üvöltenek, ordibálnak, csapkodnak a többi lakóra nincsenek teintettel....

Mégis mit kéne tennem?

Adjatok ötletet, a végső megoldás az, hogy eladjuk és elköltözünk, de erre rá kell vegyem a páromat mert lelkileg ragaszkodik a lakáshoz....

Minden esetre minden ötletre kíváncsi vagyok, akár komolyabbakra is......essetelges jogi rendeletek....stb.

2010. aug. 16. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kibérelnék egy lakást, és megkérném, hogy inkább ő költözzön hozzám. Akkor eladnia sem kell a lakását, mégsem laktok ott. Esetleg kiadhatjátok, és abból fizethetitek a másikat.
2010. aug. 16. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló jó ötletet írt :)

Ha már nagyon elviselhetetlenek akár a rendőröket is kihívhatjátok csendháborításért csak utána nehogy még a szomszédok legyenek felháborodva és még jobban idegesítsenek benneteket. Vagy beszélhetnétek is velük, hogy ez így nem egészen van jól mert bár semmi bajotok velük de néha zavaró a hangoskodásuk. Akár a többi lakóval együtt is összefoghattok ha őket is ennyire zavarja.

2010. aug. 16. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
És mivel etnikum egy tálca sütivel menj át vagy 2 markos férfiemberrel:) Én így tennék
2010. aug. 16. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az etnikum alatt Romákat értessz, akkor velük szemben csak és kizárólag a megfélemlítés a megoldás.

Sajnálom:(

2010. aug. 16. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, de a költözésen kívül nem találtam más megoldást. Hiába mentem el mindenkihez és kértem meg szépen, hogy ne zajongjon, két napig csend volt, aztán minden ment tovább a régi kerékvágásban. Sajnos ha valaki sok éve él így, nem fogja ezt egyik napról a másikra megváltoztatni.
2010. aug. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!