Miért nem szól bele az állam az ingatlanok áraiba?
29: Tény, de nem a legnagyobb tudású emberek keresik a legtöbbet.
50 éves vagyok, de fogalmam sincs, mivel lehet sokat keresni.
Hogy nem tudással, az biztos.
34 éves vagyok, 16 evesen mikor otthagytam az iskolát drogdíler voltam, 20 éves koromban beijedtem, mert molt haverom aki egyszerűen meghalt a drog miatt, volt akit valószínűleg megöltek sosem tudjuk meg, és volt akit lecsuktak.
En kiszalltam belőle, de nem volt egyszerű, megvertek, megfenyegettek, csaladtagjaimat fenyegettek éveken at... 24 évesen nincstelen senkihazi félcigányként kezdtem el szakmát tanulni, asztalos.
Jelenleg van 10 ev szakmai tapasztalatom, főleg konyhák, előszobabútorok gyártásában.
Vallalkozoként szerződésben allok több asztalos céggel, es sajat brigaddal szereljük be a termékeiket, ezen kívül akadnak saját megrendeleseim is... a belemet kidolgozom, a maradek időben jelenleg cnc-t tanulom műhelyfejlesztés miatt.
Tavaly bruttó 34millióval zártam az évet.
Ugye ebből lejönnek még bérek, adók, műhely és lakás rezsi, mühely és autó amortizaciós költségek, de meg így is egy szép summa marad az ember zsebénben, idén pedig már befutott 3 osztrák megrendelés is, valamint tárgyalok egy osztrák céggel, ugyanis tevezem, hogy inkább bécsben szerelném be más munkáját mint Budapesten, 3×ennyiért.
Ehhez az utóbbi 10 evben kinkellett tanulnom egy szakmát, megszereztem a mestervizsgát, mellé megcsináltam az erettségit majd a faipari technikusit, hogy joval több teáor számot felvehessek, meg kellett tanulnom a 0-ról tarsalgási szinten németül... stb stb...
Ahogy már mondtam, tanulni, tanulni, tanulni...
Lehet 20on évesen sírdogálni, hogy ha így keresek akkor 60 évesen sem lesz semmim, biztos kényelmes dolog ha a többség ezt csinállja...
Meg neki lehet állni, és ki lehet hozni a maximumot magadból.
Kiszamoltam hogy itt kulfoldon ahol elek, jelenleg 120 havi teljes fizetesem kellene ahhoz hogy megvegyek egy normalis csaladi hazat.
Ahol Magyarorszagon eltem, ott az ottani fizetesebol, amit akkor keresnek ha ugyan ezt a munkat vegeznem, kb 104 havi teljes fizetesbol vennek normalis csaladi hazat.
Tehat Magyarorszagon meg mindig jobb a helyzet kicsivel.
Nalunk mar alkudni sem lehet, hanem licitalnak egymasra az emberek haz vasarlaskor.
A kormany magasan tartja az arakat mert igy tobb az adobevetel.
20 evesen senki nem vesz hazat, altalaban 30 evesen vagy az utan. Hitel nelkul amugy is eselyetelen.
10 millio necces egy csaladi hazert. A szuleim videken laknak, 110m2-en, nem uj haz es van rajta mit csinalni , a hazuk erteke kb 12-13 millio tehat nem allsz messze a valosagtol ha videken nezelodsz, de ott a munka is kevesebb. Egyebkent naluk sincs nagyon elado haz, mar az is talal vevot aki aranyaron arulta a hazat.
Varoson viszont 10 millioert ures telket veszel csak :D
Kereslet-kinalat. Ameddig van aki megveszi 40 millioert addig nem fogjak odaadni a hazat kevesebbert.
"volt akit valószínűleg megöltek sosem tudjuk meg"
Hogyhogy? Nem volt rendőrségi vizsgálat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!