Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A festő miatt kerültem be a...

A festő miatt kerültem be a kórházba. Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

3 hetet laktunk gyönyörű családi házunkban, egy hete vissza kellett költöznünk a régibe, mert száll az egész házban a festékpor.Szédülés, kettős látás, fulladás-tüdő szúródás miatt vittek be a kórházba, a kislányom hányt is. A falakról is pereg , az ágyneműkből is festéket mostam ki. A radiátorokat nem takarta le falcsiszolás alatt, illetve festés/fújás alatt sem, így azok is tele mentek festékkel. 9 radiátort kellene átmosni vagy lecserélni, plusz újra kell az egész házat festeni tavasszal. Hova fordulhatok?

Mit tennétek a helyemben?

#kórház #feljelentés #rontott festés
ma 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Békéltető testület, ami egy vicc, de tényleg ez van első körben
ma 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Falcsiszolás után mindig festenek, szóval a festék a csiszolt felületeket megköti. A többi felületen maradhat por. De könyörgöm, nem kellett volna takarítani? Tudod, az az a művelet amikor a port összeszedi az ember...
ma 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szóval elmondásod szerint három hétig lakatok egy porfelhőben. Előbb nem merült fel, hogy valami nem stimmel, csak amikor kórházba kerültél emiatt?
ma 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha végig húzom a kezen a falakon, mész szerű por jön néhány helyről. Kétnaponta mostam a járólapokat.Szabad szemmel nem látható a “porfelhő”, de aszthmás vagyok és jelzett a tüdőm , hogy valami nem oké. A radiátorokat nem tudtuk kiporszívózni, magas nyomású slaggal kellene kimosni, de ahhoz le kell engedni az egész rendszert. A kérdésem az lenne, hogyan tudom bizonyítani, hogy a festő hibázott? Van-e olyan személy, aki kimegy a helyszínre megvizsgálni a helyzetet, falakat?
ma 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!