Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi ideig menjen a fürdőben...

Mennyi ideig menjen a fürdőben és az illemhelyiségben az elszívó a villany lekapcsolását követően? Mennyi az ideális?

Figyelt kérdés
Nyilván ez függ a helyiség méretétől is, szóval konkrétan az illemhelyiség másfél m2 a fürdő pedig 9 m2 és két személyes a család, tehát nincs semmi extra felhasználás.
2021. jan. 10. 17:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az előbb jutott eszembe, hogy azt a kapcsolót tuti nem fogjuk kicserélni, emlékszem az volt a legdrágább mert vízvédelmis.:) De egyébként biztos van ennek a kapcsoló családnak minden féléje mert máshol van váltó kapcsolónk is. Legrand Valena Life egyébként.

Állítani fognak rajta, azért kérdeztem, hogy mennyire. Meg tudni szerettem volna, hogy jogos-e, hogy sokallom. A wc-nél nem érdekel, ott természetesen jó, ha felkapcsolásra beindul és még utána is dolgozik (de szerintem itt is bőven elég lenne +1perc). Engem a fürdőszoba zavar,ott lenne jó,ha csak lekapcsolásra indulna be,de azt meg állítólag nem lehet. Így azt mondanám egy perc elég oda is pluszban, hiszen fürdés után rögtön tárva nyitva hagyjuk az ajtót is és úgy van egész nap. De akkor is max.5perc (de amúgy ide szerintem eleve felesleges volt, mert ennek van 2 ablaka is na mindegy).

2021. jan. 11. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
A vizes helyiségekben általában kétpólusú (102) villanykapcsolókat szokás alkalmazni, hogy kétpólusú csillárkapcsoló létezik-e az számomra eléggé kétséges. Mindazonáltal az időtartam állítás nagyon egyszerű ezeknél a ventilátoroknál, általában egy kis állítócsavarja van, amivel növelhető vagy csökkenthető a kapcsolt időtartam.
2021. jan. 11. 14:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen igen olyan lehet mert 0 1 állás van rajta. Remélem mihamarabb leveszik.
2021. jan. 11. 16:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Még a 3-asra akartam reagálni,de azóta nem voltam itt: 100m3/h
2021. jan. 28. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!