Mennyi ideig menjen a fürdőben és az illemhelyiségben az elszívó a villany lekapcsolását követően? Mennyi az ideális?
Ha bent vagy bizonyos ideig már akkor bekapcsol utána még 3 perc.
(15 perc az brutál)
Köszönöm a válaszokat!
Csillárkapcsolóra lehet cserélni sima kapcsolót? Biztosan lehet, akkor úgy kérdem, hogy bonyolult, vezetéket is kéne hozzá a falban cserélni?
Nálunk tegnap rakták be és +15 percre állítottak, ami szerintem is "brutál". Azóta amikor csak tehetem inkább nem kapcsolom fel a villanyt. Fürdeni is inkább 8 gyertya fényénél fogok, abszolút nem tetszik, hogy az ott zúg végig. Kérdeztem azt is, hogy azt nem lehet, hogy arra kapcsoljon be, hogy lekapcsolom a villanyt? Állítólag nem.:/
Csillárkapcsolóhoz kell még egy szál.
Szerintem meg lehetne egy váltókapcsolóval,csak akkor pláne kellene még egy szál,valamint 1-addig,amíg bent ülsz a büdösben,villanyfénynyél ugye nem műxik. 2-ami nálad van kapcsolócsalád,abban lehet,nincsen váltó.
Tel.szám megvan?
Hívd fel őket,állítsanak rajta,...vagy magyarázzák el,hogy//hol lehet állítani. Egy létra+egy-két csavarhúzó kellhet,szerintem nem egy ördögtől való dolog lehet az.
(Valószínűleg egy olyan trimmer poti lehet rajta,mint pl. egy mozgásérzékelős időzítős reflektoron.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!