Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak?(Villany)

Mit csináljak?(Villany)

Figyelt kérdés

Az ajtó felett van egy "villanydoboz". Nem értek hozzá, nem tudom a hivatalos nevét, megszakítók vannak benne, oda van bekötve a villanybojler, stb.

Múlt héten volt kint a szerelő, három megszakítót cserélt, mondta hogy majd hívjam vissza, és kijön az egész dobozt kicserélni, mert nagyon rossz állapotban van. Most nincs ideje megcsinálni.

Most azonban egy érdekes hangra lettem figyelmes, kattogàsok jönnek a dobozból, és szikràzott is egyet, amikor oda néztem.

A szerelőt ma nem értem el. Minél hamarabb meg kéne nézni gondolom, de amíg szerelő nem jön addig mit csináljak? Nagyon félek.

2020. okt. 1. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Kapcsold le a nem létfontosságú eszközöket. Ha szikrázott, az még tűzveszélyes is lehet.
2020. okt. 1. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:

A TV-t, számítógépet, és a bojlert kikapcsoltam. Most nem hallok, vagy látok semmi eltérést.

De ettől még nyugtalan vagyok.

2020. okt. 1. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne ha kimennél a villanyórához és lenyomnád a megszakítót/megszakítókat. Ez ugye azzal jár, hogy sehol nem lesz áram a házban, cserébe éjszaka nem jönnek a tűzoltók. Ha nem jön ki, keress gyorsan valaki mást, legalább a zárlatot oldják meg, ráér utána is kicserélni a dobozt, de ez így nagyon tűzveszélyes.
2020. okt. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!