Róbert dávid kérdése:
Ez. Betegsegem miatt van?
Figyelt kérdés
Tehat ma bekoltoztunk bekasmegyer madzsar utcaba es nemtudom otthon erezni ellazulni.szokatlan a hely pedig egesznap nagykabol csend vam es gondolom nincs mitol felnem.szedek gyogyszereket is.29F2021. jan. 7. 18:40
11/29 A kérdező kommentje:
Elvagyok keseredve vagy csak nemszoktam meg a helyet nem tudom
2021. jan. 8. 16:41
12/29 anonim válasza:
Nyugi, meg fogod szokni. Én a túloldalon lakom, de át szoktam járni a piac felé, meg a Dunapartra is. Nem lesem, hogy hol vannak "gyanús" alakok, persze azért látok ilyeneket, de nem foglalkozom vele, másfelé nézek és kész. Volt, hogy meg is szólított egy rézbőrű egyén, amikor egy padon fagyiztam, kérdeztem, mi a gond? Erre elkezdett beszélni minden hülyeséget, szimplán beszédkényszere volt. Egy darabig hallgattam, aztán mondtam, hogy mennem kell. Megköszönte, hogy meghallgattam és tovább ment.
Persze, nem kell sem megállnod, sem beszélgetned, egyszerűen ne vegyél róla tudomást. No para!
13/29 A kérdező kommentje:
Nekem azis szorongast okoz hogy 150 en laknak a panelba
2021. jan. 8. 17:13
14/29 anonim válasza:
Nézd, én már nem vagyok fiatal, túlestem vagy 10 költözésen. Laktam panelban, tégla társasházban földszinten, családi házban, albérletben, csendes helyen, zajos helyen, stb. Az első felnőttkori költözésem kicsit megviselt, pedig szebb lakásba mentem. Azóta már edződtem, gyakorlatilag bárhol ellakom, ha úgy hozza a sors, csak ne legyen gettó vagy putri és legyen összkomfort. Mondjuk a belvárosi körúti lakásokat mindig kerültem, de sokan meg azt szeretik. Meg fogod szokni az új helyet, csak idő kell.
15/29 A kérdező kommentje:
És ne foglalkozzak a szomszedokkal ugye? Amikor anyukam dolgozik en meg egyedul vagyok szorongok.
2021. jan. 9. 12:02
16/29 anonim válasza:
Panelban sokszor azt sem tudjuk, kik a szomszédaink. Ha mégis összefutsz velük, egy köszönés és ennyi. Ne szorong, nincs miért.
17/29 anonim válasza:
15: nincs valami jó kis közösség, ahová eljárhatnál? hogy ne unatkozz otthon egyedül...
18/29 A kérdező kommentje:
Azt mondják békásmegyer messze van mindentől,nemigaz hévre felszállsz bentvagy a belvárosban
2021. jan. 10. 12:14
19/29 A kérdező kommentje:
és úgy mi a véleményetek békásmegyer lakótelepről?
2021. jan. 10. 12:15
20/29 anonim válasza:
Így van, én is azt hittem, hogy ez itt már a világ vége, de meglepően jó a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!