Róbert dávid kérdése:
Ez. Betegsegem miatt van?
Figyelt kérdés
Tehat ma bekoltoztunk bekasmegyer madzsar utcaba es nemtudom otthon erezni ellazulni.szokatlan a hely pedig egesznap nagykabol csend vam es gondolom nincs mitol felnem.szedek gyogyszereket is.29F2021. jan. 7. 18:40
1/29 anonim válasza:
Még nem szoktad meg az új környezetet. Sok embernél van ilyen.
2/29 anonim válasza:
Lehet, hogy a betegséged miatt van. DE szép lassan majd megszokod, biztonságban fogod magad érezni, jobban el is tudsz majd lazulni. Mindenkivel így van egy új helyen, ne érezd magad emiatt kellemetlenül.
3/29 anonim válasza:
Idő kell mire hozzászoksz, hetek, hónapok. Utánna minden rendben lesz
4/29 anonim válasza:
teljesen egészséges embereknek is kell pár hét, míg megszoknak egy új lakást/házat...
5/29 anonim válasza:
Szerintem mindenki így érzi aki új helyre költözik.
Azt mondják be kell lakni a lakást.
Nekem annyira furcsa volt először a konyha, hogy még főzni is alig tudtam.
Annyira idegennek éreztem a lakást.Pedig gyakorlott háziasszony vagyok.
6/29 anonim válasza:
Nézz ki az ablakokon, szokd meg a látványt. Menj le sétálni, fedezd fel a környéket. Nemcsak a látvány változik meg ilyenkor, de a hangok, a zajok is mások.
7/29 anonim válasza:
Nem feltétlenül a betegséged miatt van. Egy hónapja költöztünk be az új házunkba, és még mindig az az érzésem, hogy ez másvalakinek a háza, csak a saját bútoraimmal. Aludni is nehezen tudok.
8/29 A kérdező kommentje:
Latok kint az utcan teren par gyanus embert ritkan ez baj?
2021. jan. 8. 15:40
9/29 anonim válasza:
Ilyeneket szinte bárhol láthatsz. Ne foglalkozz vele.
10/29 A kérdező kommentje:
Nem tetszik a hely van jopar rezboru
2021. jan. 8. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!