Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cefrémről?...

Mi a véleményetek a cefrémről? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 2. 13:56
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
2021. jan. 2. 13:57
 2/24 A kérdező kommentje:

[link]

Na, meg is vagyok, tehát első amikor megkevertem, utána ahogy kinézett mielött megkevertem másik meg keverés elején, hogy nagyon szexi legyen.

Amit tudni kell, őszi körte nem sok, de ez van, kapott 6 kiló cukrot másfél hónapja le van takarva a kapuba tárolom és kb. 2 hónapja van meg a drága ♡. 2-3 naponta keverem.

2021. jan. 2. 14:01
 3/24 A kérdező kommentje:
Ohoh! És ki van magozva meg a lemosva szára is le van vágva.
2021. jan. 2. 14:03
 4/24 anonim ***** válasza:
64%
Óóó, de kis guszta a lelkem!
2021. jan. 2. 14:15
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem nem kéne 2-3 naponta keverni, sőt, egyáltalán nem kellene, hogy levegőt kapjon. Ha jól emlékszem...
2021. jan. 2. 14:16
 6/24 A kérdező kommentje:
Amíg nem forr addig kell keverni, itt írták pár hónapja.
2021. jan. 2. 14:52
 7/24 anonim ***** válasza:
67%

Kapott 6 kiló cukrot :))))

Innentől kezdve veszélyes hulladék, nem cefre.

A magyarnak ez való.

2021. jan. 2. 14:59
 8/24 anonim ***** válasza:
Mennyi ez amúgy, hány kiló, nettó, hordó nélkül? 6 kiló cukrot kb. 50 kiló masszába szoktak pakolni, ha emlékeim nem csalnak. Ez nem tűnik annyinak.
2021. jan. 2. 15:12
 9/24 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Legalább 15 éve csinálom. Mi az hogy addig kevered míg nem forr? A cefrét összeállitod max másnap már rotyog. Fajêlesztőt tettél bele? Megsavaztad? Ha cukrozod savazni kell. Sok gyümölcsöt a nélkül is. Kapuba tartod? Miért? Télen ? Hogy forrjon ilyen hidegbe az a cefre? De a tùl meleg se jó nyáron. Kevergetni nem kell. A tetejét kell beleforgatni 3 naponta. Hogy bele ne üssön az ecet. Vidd be melegbe. Ne kevergesd ész nélkül mert így a világon semmi nem lesz belőle.
2021. jan. 2. 16:25
 10/24 A kérdező kommentje:

Múltkor 2 hordó cefre volt plusz egy fél ( 2 és fél ) abból lett 15 liter 49 fokos pálinka és 6 éve megvan, ha kóstolja valaki mindig megjegyzi, hogy " ez milyen, mert ebből vinne " :D nem tudom miért tettem bele 6 kilót, mondták, ennyi utoljára általános iskolás voltam amikor csináltam, de akkor mag meg minden ment bele és mondom, az jó volt most 6 év után úgy voltam, hogy minek rohadjon el a kertben a körte, meséltem erről a szomszédnak, mondta toljak bele 6 kilót és hajrá. Fedjem le szőnyeggel és főzethetem. Nos, hát akkor ja, így lett ez. Neki így lett 20 liter pálinkája 1 hordó cefréből. Nem szeretem a pálinkát.

Fajélesztőt meg savazást nem csináltam, erre monda a bácsi, hogy ne keverjem bele amit kémiából tanultam. Nem hozom be magamhoz, összes szoba foglalt, nem szeretnék társat. Kép alapján mit mondtok, mikor vihetem főzetni?

2021. jan. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!