Neem! A 15 fok jó lesz. Ha kevesebbre állítod, nagyon kihűlnek a falak.
2020. dec. 7. 21:07
4/10 anonim válasza:
Én 18ra szoktam, ha több napra elmegyek. De nekem vannak halak (bár nekik saját fűtési rendszerük van) es tengerimalac. A szomszéd szokta őket etetni.
2020. dec. 7. 21:42
5/10 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy mennyire vagy körbevéve fűtött lakásokkal. Többet számít a redőny vagy sötétítő függöny leengedése-behúzása, csak arra meg a betörők figyelőrendszere van ráállva.
2020. dec. 7. 21:48
6/10 anonim válasza:
Nem szoktam nagyobb lejjebb venni, Többe kerül vissza fűteni a házat, a nyirkos csempékről, vizes ablakokról nem is beszélve. 2 hétre abszolút felesleges, amit nyersz a réven, elveszted a vámon, egy lakás is át tud azért hűlni. Nyilván tudni kellene milyen lakásról is van szó pontosan.
2020. dec. 7. 23:26
7/10 anonim válasza:
Ha vastag, tomor falaid vannak, akkor 16-18 fok, ha vekony, konnyu falaid, akkor 10-ig is lemehetsz akar (ha a szobanovenyeid birjak).
2020. dec. 8. 00:31
8/10 anonim válasza:
10°C-nál azért ne menj lejjebb. Ha programozható a termosztát, érdemes az érkezés előtti napon elkezdeni a felfűtést, így mire hazaérsz minden átmelegszik.
2020. dec. 8. 09:39
9/10 anonim válasza:
15-18
2020. dec. 30. 08:06
10/10 A kérdező kommentje:
16 fokra lett állítva, azóta is úgy áll.
Bojler pedig áramtalanítva lett.
Amúgy nagyon vastag falú, udvarral rendelkező lakásról van szó. A régi bérházakhoz hasonlítható! Csak ez azt hiszem 1950-ben épülhetett. Új ablak és nyílászárókkal rendelkezik, de van szellőző rés, így nem áll a levegő bent.
Lejjebb nem mertem tekerni a termosztátot 16 foknál, mert akkor tényleg annyira lehűl minden, hogy a kazán sokat menne ha vissza megyek.
Így végülis 21 fokra hamar vissza melegszik minden majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!