Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2-3 hétig nincs meleg vizem,...

2-3 hétig nincs meleg vizem, tippeket várnék, hogy mossam meg a hajamat?

Figyelt kérdés
Lényeg ,hogy elromlott a bojler,elég sok idő lesz míg minden szerelő kijön,stb.,mert új kell,miegymás.Van gáztűzhelyem,amin egy nagyobb,meg egy kisebb rózsa működik,illetve van egy literes vízforralóm.A fürdést eddig úgy oldottam meg,ami kb. 1 óra volt,hogy 2szer melegítettem a tűzhelyen vizet,egy nagy,és kisebb lábosban,plusz a vízmelegítő.De ez nem sok víz,hosszabb hajam van,gyorsan kihűl a víz,fürdésre oké volt,de hajat kellene mosnom úgy hogy minél több víz legyen a kádban.Folyamatosan menjen a gázon a melegítés,és mindig ugorjak ki a kádból,vagy hogy csináljam ? Máshol nem tudom megoldani,ez nem opció.
2017. nov. 25. 10:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
NE kádban moss hajat, hanem a mosdókagylóban - melegíts meg két nagy fazék vizet, akkor elég lesz és nem is hül ki hamar.
2017. nov. 25. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem tudod, hogy lehet megoldani, szivesen leírom részletesen is:
2017. nov. 25. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Fürdőbe elmész, vagy ismerős, szomszédhoz.
2017. nov. 25. 11:32
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Aramszunetkor en gazon melegitettem vizet, a leterdeltem a kad ele, belehajtottam a fejem, a parom ontott ra langyos vizet, samponoztam, he kellett meg viz, szoltam, hogy ontse.

Aztan obliteskor o folyatta a fejemre, en meg oblogettem.

2017. nov. 25. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Én ezt uszodával oldottam meg. Ha van a közelben ez a legkényelmesebb. Gondolom ilyen szituban az ember nem mos mindennap hajat, a heti egyszeri pár száz forint a kényelemért nem sok.
2017. nov. 25. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
Ajánlom a száraz sampont, hogyha heti 1 hajmosás nem szokott elég lenni, akkor a köztes időben ezzel el lehetsz 1-2 napig.
2017. nov. 25. 11:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Melegítesz egy lábas vizet és beszerzel egy műanyag lavórt és megmosod abban. Volt nálunk is bojlergond, én is így oldottam meg. Derékig érő hajam van amúgy.
2017. nov. 25. 11:49
 8/14 A kérdező kommentje:
EGYedül élek,nincs párom,se senki aki hozná.Pont az uszoda kényes pont,mivel dolgoztam ott is,be nem mennék még ha fizetnének is,hogy megnézzenek fürdőruciban,plusz 10 kiló van rajtam minimum,amit eddig ruhával el tudtam takarni anno amikor ott dolgoztam.
2017. nov. 25. 11:49
 9/14 anonim ***** válasza:
21%

Jut szembe..

YT-on láttam, edény a háton, mint egy hátizsák (a hátizsák most jutott eszembe), abban víz, emberünk kezdett lehajolni a víz folyt a hajára, szabályozható, egyszemélyes megoldás.

Amikor láttam, képzeletben megtapsolam.

Kivitelezhető....

2017. nov. 25. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Fodrász?
2017. nov. 25. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!