Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 2-3 hétig nincs meleg vizem,...

2-3 hétig nincs meleg vizem, tippeket várnék, hogy mossam meg a hajamat?

Figyelt kérdés
Lényeg ,hogy elromlott a bojler,elég sok idő lesz míg minden szerelő kijön,stb.,mert új kell,miegymás.Van gáztűzhelyem,amin egy nagyobb,meg egy kisebb rózsa működik,illetve van egy literes vízforralóm.A fürdést eddig úgy oldottam meg,ami kb. 1 óra volt,hogy 2szer melegítettem a tűzhelyen vizet,egy nagy,és kisebb lábosban,plusz a vízmelegítő.De ez nem sok víz,hosszabb hajam van,gyorsan kihűl a víz,fürdésre oké volt,de hajat kellene mosnom úgy hogy minél több víz legyen a kádban.Folyamatosan menjen a gázon a melegítés,és mindig ugorjak ki a kádból,vagy hogy csináljam ? Máshol nem tudom megoldani,ez nem opció.
2017. nov. 25. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerezz egy vödröt, amibe megfelelő hőfokra kevered a forró meg a hideg vizet, plusz szerezz egy kancsót, amit belemerítesz a bekevert langyos/meleg vízbe. A kancsót fél kézzel is elbírod, egyedül is megoldható a dolog. Ha két vödör vizet összekészítesz az elején, az 20 liter, annyinak elégnek kell lennie derékig érő hajra is.

Annyira gyorsan nem hűl ki a víz.

Hogy kád vagy csap fölé hajolsz, az mellékes a szituban.

Évekig így csináltam, tökéletesen működött.

2017. nov. 25. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Fodrásznál egy mosás szárítás?
2017. nov. 25. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyobbacska lavórba elég egy szokvány vízforralónyi forró víz is. Ha fürdőben a wc, akkor végre adunk ezért egy nagyon halvány pirospontot annak, akinek a fejéből kipattant ez a zseniális ötlet, hogy fürdőben lehessen trágyázniuk egyébként jóravaló embereknek, mert amikor nincs melegvíz, akkor rá lehet tenni a műanyag lavórt.
2017. nov. 25. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Már az első válasz ott volt, hogy mosdókagyló. Ha folyamatosan előre vagy hajolva, akkor nem megy a szemedbe a sampon, meg nem folyik végig a hátadon a víz.

Anyám pl. mindig így szokta mosni, pedig ő már nem egy hajlékony tinédzser, hanem nyugdíjas.

Nálad csak annyi, hogy öblítésnél valami edénnyel öntözni kell a fejedre a vizet, de ha van két kezed, akkor ez se megoldhatatlan probléma.

2017. nov. 26. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!