Az idén még szabad gazt égetni. Jövőre minden égetés tilos. Mi a megoldás ?
"mégis sokan az erdő szélére b.ák ki a szemetüket sajnos. :("
Ez így van, de hogy jön ez ide? Ezzel se foglalkozik senki, meg az égetéssel se fog. 1-2 barom esetleg feljelenti a szomszédját, de alapvetően nem ennyit ér egy jó szomszéd. Én is elnézem az enyéimnek, hogy fémipari tevékenységet folytatnak, pedig feljelenthetném őket, de hát nem mindenkit szalajtottak tanyáról, hogy ne tudja elviselni a szomszédokat. Mert amikor olyan baj volt nálam, akkor 4 szomszéd jött segíteni. Ha feljelentgetem őket, akkor egyik se jön, a katasztrófavédelem meg csak 5 órával később érdeklődött, még akkor is telefonon, hogy mi a helyzet, kellenek-e még.
Különben meg, égetni ezután is ugyanúgy szabad, ha nem a földre lerakva, hanem pl. egy félbevágott, téglákra állított, alulról kilyukasztgatott hordóban égetünk. Olvastam a rendeletet.
Úgy jön ide, hogy akinek válaszoltam, az jelezte, hogy a zöldhulladék elszállítása "megoldott" sok helyen. Mintha ez számítana bármit, ha az emberek igénytelenek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!