Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Salgótarjánban a Zöldfa utca...

Salgótarjánban a Zöldfa utca környéke milyen vidék?

Figyelt kérdés
Nézegetem a lakásárakat és megdöbbentő számomra, hogy egy megyeszékhelyen 2 millió körül vagy azalatt többszobás lakáshoz lehet jutni...tapasztalatok? Google képek alapján elég siralmas, de látszatra sok hasonló hely van az országban, ahol viszont jóval drágábbak az ingatlanok.

2020. nov. 4. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem véletlen olyan olcsó. :) Nem a kinézete a probléma, hanem a lakók. Buckalakók.
2020. nov. 4. 19:02
 2/7 anonim válasza:
100%
Sok roma által lakott terület, valszeg ezért olcsó
2020. nov. 4. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizonyos utcanevek, amikkel ha találkozol, 99% hogy cigánysort jelöl... A "Zöldfa" az egyik a sokból.
2020. nov. 5. 12:38
 4/7 anonim válasza:
100%
Nem hiába,Tarjáni vagyok,kerüld el azt az utcát
2020. nov. 10. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Salgótarján egyik legszebb kertvárosi övezetében fekszik az említett utca. A közbiztonság 100%-os. Modern házak. Többnyire ügyvédek,orvosok laknak ott. Tehát ez a miliomosnegyed!

Viccet félre téve!!!!!

Amit írtam minden ennek az ellenkezője!!! Soha semmi pénzért! Kolónia,rablástól kezdve minden....

2020. dec. 16. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

#3 Akkor ez esetben ismerem az 1%-ot, a nyíregyházi Zöldfa u. egy átlagos, csendes, családi házas belváros közeli utca :D

2020. dec. 16. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Getto
ápr. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!