Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Önerőből hol lenne érdemesebb...

Önerőből hol lenne érdemesebb lakni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg 23 éves lány vagyok. Szeretnék egyszer elköltözni itthonról, több ok miatt is. Természetesen egyedül, mert nem vágyok társaságra. Korábban kertes házról álmodoztam, bár elég macerás lenne a házi munkákkal stb. Viszont a fővárost már ki nem állhatom, zajos, büdös, csövesek hugyoznak össze vissza mindenki szeme láttára, túl zsúfolt nekem. Szeretnék majd ha sikerül összegyűjtenem a megfelelő összeget akkor egy kisebbke kertes ház valahol távol pesttől de mégsem egy pusztán. Mit javasoltok nekem? Ha úgy dolgzok akkor csak megtudnék venni egy házat magamra. Szeretnék egyedül lakni, itthon eléggé hangoskodnak, néha üvöltenek, idegeskednek míg én tűröm ezt, én teljesen az ellentetjük vagyok szinte. Meg elégszem egy albérlettel is de ha az olyan helyen van ahol sok a természet, zöld fák, fű és nema betont látom vagy az autókat. Barátnőm párjával vettek egy albérletet így számomra nem tűnik lehetetlennek, bár nem sokat tudok az albilkról de valahogy taszít hogy másnak kell fizetni a házhoz való fizetendőket vagy hogy mondjam. Albérletesek ti hogy élitek a napjaitokat? Szívesen elköltöznék, de nem tudom hova és hogy reagálnának itthon bár az érdekelne legkevésbé mert 20 éves is rég elmúltam. de hát őj életet is akarok kezdeni. :)

2020. júl. 13. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Elsönek keress munkát a helyen amit kinéztél vidéken az a baj hogy kevés van és rosszul fizet a munkák nagy része
2020. júl. 13. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
A lefőbb dolog mindig a munkalehetőség, és ilyen oldalról is jelentős különbség van az ország megyéi közt. Olyan helyet nézz ahol sok a multi, ezek környező városaiban érdemes nézelődni, mert innen biztosított a bejárás is, mivel a cégeknek vannak munkásjárataik.
2020. júl. 14. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Az albérletesdit felejtsd el, mert pénzkidobás, bizonytalanság és nem hozhatsz önálló döntéseket még egy polc felfúrásáról, vagy egy festésről sem.

Ha én lennék most ilyen helyzetben, akkor arra törekednék, hogy összegyűjtsek önrészre és hitellel Fejér megyében, Székesfehérvár vonzáskörzetében néznék lakást vagy házat, gondosan ügyelve, hogy a hely ne legyen kisebbségis.

Erre még személyi kölcsönt is kapsz, önrész sem kell, alkudhatsz is.

5 év albérlet árán kifizeted.

Kell vele még foglalkozni, de jó helyen van, ott a Balaton, a Velencei-tó és lehet járni Fehérvárra dolgozni:

[link]

2020. júl. 14. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:
igazatok van nem vagyok oda az albérletekért, másnak kell tartoni, nem vagyok a magam ura stb. inkább gyűjtök és mégha később is de lesz saját házam valahol. munka aszempontból meg akűrmi lehet igazából amire persze fel is vennenek. mondjuk sima árufeltöltőt bárhol ki lehet fogni :). mit gondoltok legyen kertes vagy simaa ház is van ahol nincs kert?
2020. júl. 14. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha így felmerül benned a kérdés, akkor nem kell neked kert.

Én kertes házban lakom, de betegség és időhiány miatt már csak teher.

Ezért fizetek valakiknek, hogy rendben tartsák, (ameddig még találok embert) de jobb lenne, ha nem lenne.

Sorházi lakást mondanék neked, amikhez vannak pici (max 20-25 m2) előkertek gyakorlatilag egy nagyobb teraszként funkcionálnak.

Mondjuk így (24 kép, nyisd meg a galériát!)

[link]

2020. júl. 14. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!