Miért tartja sok ember magát jobbnak, amiért kerteshazban
lakik?
Figyelt kérdés
20 évig laktam városban,tégla és panelhazban egyaránt, nagyon szerettem. Barátnőmnek vidéken a fővárostól 50kmre van kertes haza egy faluban, egy éve itt lakok. Rengeteg helyen olvasni illetve hallom is hogy ez mennyivel jobb mint a városban. Olyanokkal jönnek hogy itt nem kell a mellettem meg a fölöttem lakót hallgatni, holott minden reggel flexszelnek, füvet nyirnak, ugat a kutya, kiabál a gyerek a kertben. Hogy itt nem kell dugóban ülni, helyette minden nap 100kmt kocsikaznak vagy 2orat utaznak a 10perces dugó helyett, mert nyilván munka csak a városban van. Kikapcsolodni mindig a városba járnak, ott az állandó panaszkodas a kerti munkáról, bevasarolni városba járnak, van hogy naponta kétszer megteszik a 100km oda vissza utat, mert munka után még boltba kell menni, hetente eltankolnak egy telitankot. Biztos van előnye, de én még nem találtam meg. Ezt a vidéki nagyképűséget meg nem tudom hova tenni, tenyleg inkább már titkolom hogy városi vagyok mert ők néznek le..
Keresd fel az első pszichiátert, mert kezd elhatalmasodni rajtad az agybaj.
2020. ápr. 30. 20:33
2/13 anonim válasza:
A kertes ház mindenkinek a saját "birodalma "
Ha kilépek a lakásból nem egyszerre a szomszédba ütközök,vagy egy másik lakóba .
2020. ápr. 30. 20:39
3/13 mindentudó99 válasza:
Ne csodálkozz ha titkolnod kell városi származásod. Több olyan dolgot írtál ami telkesen elrugaszkodik a valóságtól.
2020. ápr. 30. 20:43
4/13 mindentudó99 válasza:
Bocsánat rosszul írtam nem azért írtàl hüleséget mert városi vagy. Nem tudni mi késztetett rà. Normális ember nem tartja jobbnak magát mert falun vagy èpp városban él. De miért kell teljesen életszerűtlen dolgokat írni. H9gy munka után 100 kilóméterekre járunk minden nap vásárolni?
2020. ápr. 30. 20:47
5/13 anonim válasza:
Te szimplán hülye vagy.
A kertes ház az Isten, nem a szar panel.
2020. ápr. 30. 20:52
6/13 Gugu Gabor válasza:
Kinek mi jön be, van akinek a lakás van akinek a kertes ház.
2020. ápr. 30. 21:23
7/13 anonim válasza:
Igazából egyik sem jó.
Falun mindenki a másikat figyeli, ha új autót vesz a szomszéd, akkor ő is vesz.
Ha lecseréli a tetőt , akkor ő is...
A sarki boltba is kocsival mennek.
A városban meg a szomszédokat kell elviselni, nincs kert.
Szerintem egy városhoz közeli tanya kellene, ahol nincsenek szomszédok...
2020. ápr. 30. 21:44
8/13 puritan válasza:
Olyanról még nem hallottatok hogy városban van a kertes ház?
:-)
2020. ápr. 30. 22:17
9/13 anonim válasza:
Nem minden kertes ház van kihalt, világ végi lepukkant helyeken.
Mi kertesben élünk, közel a bolt, közel a nagyváros, ugyanannyit utazok munkába mint régen mikor Pesten laktam és dolgoztam is...
Aztán persze vannak ilyen világ széli helyek mint amit te írsz, de nem mindenhol ilyen.
2020. máj. 1. 11:22
10/13 anonim válasza:
#9 vagyok
Úgy értem, amikor pesten belül éltem és pesten belül is dolgoztam. Most se utazok annál többet, cserébe még kevesebbszer is szállok át.
Ja igen, és nincs autóm, boldogulok nélküle simán. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!