Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért tartja sok ember magát...

Miért tartja sok ember magát jobbnak, amiért kerteshazban lakik?

Figyelt kérdés
20 évig laktam városban,tégla és panelhazban egyaránt, nagyon szerettem. Barátnőmnek vidéken a fővárostól 50kmre van kertes haza egy faluban, egy éve itt lakok. Rengeteg helyen olvasni illetve hallom is hogy ez mennyivel jobb mint a városban. Olyanokkal jönnek hogy itt nem kell a mellettem meg a fölöttem lakót hallgatni, holott minden reggel flexszelnek, füvet nyirnak, ugat a kutya, kiabál a gyerek a kertben. Hogy itt nem kell dugóban ülni, helyette minden nap 100kmt kocsikaznak vagy 2orat utaznak a 10perces dugó helyett, mert nyilván munka csak a városban van. Kikapcsolodni mindig a városba járnak, ott az állandó panaszkodas a kerti munkáról, bevasarolni városba járnak, van hogy naponta kétszer megteszik a 100km oda vissza utat, mert munka után még boltba kell menni, hetente eltankolnak egy telitankot. Biztos van előnye, de én még nem találtam meg. Ezt a vidéki nagyképűséget meg nem tudom hova tenni, tenyleg inkább már titkolom hogy városi vagyok mert ők néznek le..

2020. ápr. 30. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom magam jobbnak, egyszerűen jobban szeretek kertes házban élni. Mi a városban lakunk, minden eg köpésre van, munkahelyem 10 perc biciklivel. Van kertem, azt ültetek amit akarok, akkor megyek ki amikor akarok.
2020. máj. 1. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

"holott minden reggel flexszelnek, füvet nyirnak... "

Te komolyan azt hiszed, hogy abból áll egy cs. házas környék, hogy mindenki minden reggel flexel meg füvet nyír??

Van bajod bőven.

2020. máj. 1. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem gondolod rosszul,de azért az kitűnik hogy neked nem igazán való a vidéki élet!Ha nem érzed jól magad változtass rajta.Meg kell találni az arany középutat!
2020. máj. 6. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!