Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik utcafrontos kertesházban...

Akik utcafrontos kertesházban vagy lakásban laknak azok hogy barátkoznak meg azzal, hogy mindenki az ablakuk előtt jár el?

Figyelt kérdés
Nem paráznak attól, hogy belesekednek vagy szórakozásból bezörgetnek vagy valami ilyesmi.
2019. dec. 15. 22:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem idegesítene. Ha egyszer eljutok a kertesház vásárlási tuti nem ilyet választanék.

Mindenki belát, és be is néznek ha elmennek az ablak előtt. Főleg télen, mikor szinte mindig van villany kapcsolva.

2019. dec. 15. 22:24
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Én sem birnám ezt ki. Ennél még a járművek zaja is elviselhetőbb .
2019. dec. 15. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kertes családi házban lakok,de utcán lévő ablakot nem tudnék elviselni!
2019. dec. 15. 22:57
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy nem forgalmas az utca és az én oldalamon még járda sincs, így nem közlekednek az ablakom előtt. Még így is van hátránya, mert felkapcsolt villanynál már le kell húznom a rolót.
2019. dec. 15. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Én most albérletben lakom magasföldszinten, és állíthatom, hogy ezt megszkni nem lehet, maximum le.rni... Komolyan van függönyöm, jövök-megyek, de mindig bebámul valaki az ablakon, hiába 5-6 méterre van tőlem a járda. És mivel most is lezárt radiátorokkal 24-25 fok van, jellemzően egy szál alsóban, vagy nagyon max rövidnaciban flangálok.

Jó, ha kint sötét van, vigyázok, hogy akkor égjen a lámpa, ha a redőnyt leengedtem, de napközben simán belátnak. De inkább már letojom.

De a saját lakásom egy (panel) 8-9. emeletén lesz valahol. Imádom a kilátást magasról, és jó, ha befelé nem látnak :D

Attól nem félek, h bárki belesne v. bezörgetne, a magasföldszint miatt egy párkányra fel kellene állnia, azt pedig meghallanám.

2019. dec. 16. 02:03
 6/15 anonim ***** válasza:

A mi oldalunkon nincs járda, másrészt borostyánnal be van futtatva a kapu, meg zárt kapu.De mivel a hálószoba nem oda néz, így nincs gond.A gyerekszoba utcafronti, de feltalálták a redőnyt, a vendégszobába ritkán megyünk be, nappali, ebédlő szintén nem kintre néz.

Csak a redőnyt tudom javasolni.

2019. dec. 16. 03:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Amikor a házat kerestünk, feltétel volt, hogy nem lehet utcafrontos. Legyen minimális előkertje, és kerítés válassza el a járdától. A Kádár kockáknál pont a szobák voltak utcafrontosak. Féltem volna, hogy valaki bekopog viccből.
2019. dec. 16. 05:56
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Én ebben nőttem fel, sose foglalkoztam vele.

Az egyik szoba meg a konyha nézett utcára. De soha semmilyen inzultus nem ért emiatt, benézni eleve nem tudnak, mert az ablak magasan van, vagy 1,6 (vagy több?) méternél kezdődik, tehát nem az a kényelmes kukucskáló magassag + minden ablakon van átlátszó függöny. Este nyilván redőny is.

Mondjuk nem túl forgalmas utca, ezt hozzá kell tenni.

2019. dec. 16. 07:51
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

Magasabban van a ház, néhány lépcsőfokkal, így mellette allva nem látnak be, de az utca tuloldalarol igen.

A függöny mindig el van húzva és a redőnyt is lehúzom, ha lámpát kapcsolok.

Nem ideális, de megszoktam.

2019. dec. 16. 08:16
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Mindig ilyen házban laktam, de a járókelők soha nem nézegettek be, és főleg nem zörgettek be soha. Nappal a függöny is takar, este pedig behúztuk a sötétítő függönyöket is.
2019. dec. 16. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!