Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik utcafrontos kertesházban...

Akik utcafrontos kertesházban vagy lakásban laknak azok hogy barátkoznak meg azzal, hogy mindenki az ablakuk előtt jár el?

Figyelt kérdés
Nem paráznak attól, hogy belesekednek vagy szórakozásból bezörgetnek vagy valami ilyesmi.
2019. dec. 15. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
9-es válaszoló??"Magasabban van a ház, néhány lépcsőfokkal, így mellette allva nem látnak be, de az utca tuloldalarol igen." Ez ugyan hogyan lehet ugye nem gondolod komolyan??
2019. dec. 16. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es ha fentebb megy valaki és belát azt megértem de ha távolabbra megy hogyan láthat be??? Valami különleges optika, vagy ez egy újabb fajta fizikai törvén?
2019. dec. 16. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso nem a 9es vagyok de nekem tök logikus.Van olyan hogy pl közelről nem látod hátrább lépsz és akkor meg látod,nem igazán értem mi ezen olyan hihetetlen.
2019. dec. 16. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen házban nőttem fel, a környékünkön ez volt a megszokott. Csendes lakóutca, kis forgalommal.

Egyrészt nem illik bebámulni. Én sem bámultam be a szomszédokhoz, amikor mentem az utcán. A függöny miatt egyébként sem látszott semmi. Másrészt a ház magasabban van, mint az utca, az ablakpárkányok már szinte fejmagasságban voltak, olyan sokat nem lehetett belátni. Nappal a függöny elég volt, este leengedtük a redőnyt.

2019. dec. 16. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Ahol korábban laktam, földszintes társasházi lakás volt, az udvar végén, két szomszéddal. A nagyobbik szoba zárt parkra nézett, nem volt átjárás, ellenben a kicsi ablaka az udvarra nyílt (ráadásul alacsonyan is volt). Hát mit mondjak, szerintem rosszabb volt, mint az utcafront, az egyik szomszéd rendszeresen beállt az ablakomba és beszélgetni próbált, akkor is, ha épp nem voltam látható. A másik meg volt, hogy betelepedett a napozószékkel az ablakom elé.. Persze tettem fel függönyöket, de hiába, nem is mertem pucérkodni abban a helységben.
2019. dec. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!