Ki hány hány kiló műanyag szemetet termel havonta és mennyit a családtagjai egy főre bontva ? És hány darab tetrapakot,konzervdobozt, üveget ?
Figyelt kérdés
Ebből a mennyiségből mennyit teszel a szelektivbe ?2020. okt. 25. 18:39
21/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem látom beszűkülten a problémát, mindegy. Azt nem értem, ha nem kötelező , csak ajánlott és az infrastuktúra is megvan hozzá, az emberek miért nem foglalkoznak vele. Minden adott hozzá, csak máshová kéne dobni, nem ugyanoda ömlesztve. Meg ami olyan, azt kimosni. Ennyiről lenne szó mindössze. A gyártói oldalt nem tudjuk befolyásolni ,szerintme ezt mi hagyjuk.
2020. okt. 27. 16:06
22/23 anonim válasza:
Ha nyitott szemmel járnál a világban, látnád, hogy az emberek buták, lusták, önzőek.
Mégis hogy akarod őket meggyőzni?
23/23 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, elég nyitott szemmel járok a világban, azért köszi, hogy aggódsz értem.
2020. okt. 27. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!