Nagyon rizikós vályogházhoz hozzáépíteni, vagy egy jó szakemberekből álló brigádnak ez megoldható feladat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 12:02
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is bízom benne...
2010. aug. 12. 19:00
3/9 anonim válasza:
Biztos megoldható, de én nem tenném.
A mi házunk is bővítve lett 20 éve. Igaz nem vályoghoz, hanem egy tégla építésű, de kb 80-100 éves kis házhoz. Azóta is rengeteget szívunk vele. Sokkal jobb lett volna és kevesebb bosszúság, ha annak idején le lett volna dózerolva a régi ház és annak a helyére épült volna egy teljes egészében új.
Szerintem gondold meg!
4/9 anonim válasza:
Necces.
Miből gondoltátok a toldást?
A vályogházaknak nincs alapjuk, ma viszont mindenfelekeppen nyomnak alapot az epitendo hazresz ala, esnem biztos hogy megtudjak oldani jól hogy egyutt mozogjon a ket tag. Szetreped... szigeteles.... esztetika....
Csatlakozom az elozo kommenthez. Gondold meg jol. Itt valamilyen kompromisszumra lesz szukseg valoszinuleg.
5/9 anonim válasza:
Ha van szigetelés alatta és nem olyan helyen van ahol mostanság meg szaladhat vízzel akkor miért ne hiszen a vastag fal nyáron is jó meg télen.
6/9 anonim válasza:
Ha most kezdeném az építkezést,akkor az egészet vályogból vagy szalmablokkból építeném.Sajnos, amikor én kezdtem, akkor nem adtak engedélyt ezekre az anyagokra.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A fal, amihez a toldás készül, tégla, és kell bontani egy falat, de a többi rész vályog. Nem rossz állapotban van, hiszen benne lakunk 7 éve, fel van újítva, nem vizes, és valóban nyáron hűvös, télen is jól tartja a meleget. Csak most a kőműves kicsit elbizonytalanított... eddig nem volt gondja, és nem is egy szakember látta, nem értem...mindenesetre remélem, hogy egyben marad a ház a fal vésése után is:)
2010. aug. 15. 15:45
9/9 anonim válasza:
Az előző voltam, ugyanabból az anyagból kell építeni a toldást és akkor nem rizikós. Így értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!