Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csak én félek házba költözni?

Csak én félek házba költözni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Budapesten élek (III. ker), régen Szegeden is laktam, eddig mindig társasházi lakásban.

Most gondolkodom az agglomerációba való kiköltözésen+bejáráson.

Abba a problémába ütköztem, hogy úgy érzem, hogy nem lenne kellően biztonságos házban lakni. Ellentétben a lakással, sokkal nagyobb a betörés esélye, ami nagyon zavaró számomra (erre statisztikák is vannak, egy házba sokkal nagyobb eséllyel törnek be).

Sosem éltem házban, sem nagyvároson kívül, fogalmam sincsen, hogy milyen, de 1x-2x voltam rokonoknál "vidéken", és akkor döntöttem el, hogy én is elköltözöm, mert nagyon tetszett a nyugalom, a szabadság (lehet rendesen használni a kocsit, ellentétben Budapesttel), nameg persze a sokkal alacsonyabb ingatlan árak.

Szerintetek jogos a félelmem? Vagy egy kicsit paranoiás vagyok? Sosem volt rossz tapasztalatom, nem törtek be hozzám, nem voltak rossz szomszédaim, semmi ilyesmi, csak felmerült bennem ez a dolog.

Ti mit gondoltok erről? Esetleg inkább lakás az agglomerációban? (Szigetszentmiklós+környéke, Dunakeszi, Budakeszi, Göd, Fót, tehát csak a jobb környékek érdekelnek).

Köszi a válaszokat.

2020. szept. 19. 22:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%

Vagy egy kicsit paranoiás vagyok?

Tulsagosan paranojas.

Egyedul laktam hazban, sokszor be se zartam az ajtot mikor elmentem a kozeli boltba. Es meg kutyam sem volt.

2020. szept. 19. 23:45
 12/33 anonim ***** válasza:
73%
En biztos, ami biztos, a kepeimet lementem arra is.
2020. szept. 19. 23:46
 13/33 anonim ***** válasza:
83%

(Amúgy valaki használ még manapság pendrive-ot?

???? Ugy tobb millio ember. Vagy ti visszatertetek a floppy lemezekhez?

2020. szept. 19. 23:47
 14/33 A kérdező kommentje:

#13 Mindenem a felhőben van (One drive, google drive, megaNZ, stb...)

De most ez mindegy. :D

2020. szept. 19. 23:49
 15/33 A kérdező kommentje:
#11 Kíváncsiságból kérdezem, h ez hol volt?
2020. szept. 19. 23:50
 16/33 anonim ***** válasza:
87%
Erdelyben. De laknak brazilok is a kornyeken.
2020. szept. 19. 23:55
 17/33 A kérdező kommentje:
#16 Köszi a választ!
2020. szept. 19. 23:58
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

Statisztikailag igazad van, de laktam kertesben és társasházban is, sajnos mindenhol előfordulhat. Nálunk családi házból tűnt el a kertből ez az... De egy kiskertes társasházban éltünk, amikor egyik éjszaka a szomszéd átjött (szült a felesége és a gyereket akarta vis maior ránk bízni). Miközben pár szót váltottunk az kapunál, a kerítésen két sötét ruhás alak ugrott ki...

Unokatesóméknak a tízemeletes, forgalmas paneltömb előtti parkolóból vitték el a vadiúj kocsit fényes nappal. És sajnos tudok kertes övezetben és panelban is sorozatbetörésről.

Inkább az általános rossz közbiztonság az ok.

2020. szept. 20. 04:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb a település megválasztása.Ha már statisztikákról beszélünk, a településekről keress bűnözési kimutatásokat,mert a felsoroltak között is vannak jelentős különbségek.
2020. szept. 20. 07:42
 20/33 anonim ***** válasza:
87%

Hosszutavon lenyegtelen az ilyen statisztika.

Ahol a felesegemek laktak, eleinte alig volt brazil. 10 ev utan tobb mint 3 ezren lettek egy 7 ezres faluban. Es a tobbseg az a fajta aki 12 evesen mar tudja mennyit lehet lopni buntetlenul.

2020. szept. 20. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!