Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapesten melyek azok a...

Krómgyűrű kérdése:

Budapesten melyek azok a kerületek, amelyeknek kisvárosi környezetük van?

Figyelt kérdés

A belváros nemigazán tetszik. Zajos, zsúfolt, koszos. Vidékről költöznék be egyetem miatt, azonban vidéki létemre nagyon vonz a kisvárosi, kertvárosi környezet.

Hol találok Budapesten (Pesti oldalon), kertvárosi lakásokat, vagy albérletek?

Továbbá hallottam, hogy némelyik kerületeket kerülni kell, mert nem túl jó a közbiztonság.

Melyek ezek? Mondjuk a 8. kerületet nem kell bemutatni...

Illetve Kőbánya, az maga a 10. kerület elnevezése, vagy az a kerületen belül egy városrész.

2020. szept. 17. 14:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ! Igazatok van, nagyon nagy általánosságban fogalmaztam.

Szóval a 9., 10., 17., 18., 20., 21., kerületek érdekelnének. Tudom, van közte olyan, ami inkább ipari kerület (Csepel), csak Google Maps jó barátom lett :), és kíváncsi vagyok ezekre a területekre is.

2020. szept. 18. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Csepel sem egészében "iparkerület"!

Nézz szét a kertvárosi részén:

[link]

Vagy a Királyerdőn...

[link]

De a Csillagtelepen is vannak kertesházas utcák.

2020. szept. 18. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
12 kerület?
2021. jún. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!