Hogyan szokjam meg az egyedüllétet?
Sziasztok.
Nemsokára megveszem a saját lakásomat, és onnantól kezdve egyedül fogok boldogulni. Eddig mindig a családom segített midnenben. Hogyan fogok hozzá szokni a csendhez, a teljesen egyedülléthez, az éjszakához? Tervben van, hogy beszerzek egy házicicát így mégsem leszek igazán egyedül. Eddig semmit nem főztem magamnak, kezdeben dobozos kaják lesznek, meg ilyenek. Hogyan fizessem be a havi költségeket, mint tv, telefon, internet, gáz, villany?Kapni fogok róla ilyen csekett és bevisem a postára és kifizetem s ennyi? Mosni nem lesz gond, vasalni sem, kaját főzni az lesz nehéz. Mit javasoltok? Nemsokára az pár hónap, teljese önerő és család segít költözködni, viszonylag olcsó társasházi lakást találtam magamnak.
Dehogynem te vagy, ne nézz senkit sem hülyének!
De nincs ezzel baj, hogy írogatod a kis vágyaidat, szívesen segítünk.
Csak egy még meg sem levő, nagyon távoli reménybeli lakás csekkjeinek a fizetése nem az elsődleges problémád, hidd el!
#12-13-14!
Te láthatóan egy gyerek vagy, én meg egy felnőtt. Tehát nem lenne fair részemről, ha itt szócsatába bonyolódnék veled, tételesen rád bizonyítva, hogy hazudsz, miközben esküdözöl, hogy ez az első kérdésed.
Részemről ennyi volt, további jó szórakozást!
Szerintem is ugyanaz a két kétdező, és itt egy 3. kérdés is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
Kérdező, értem én, hogy saját otthonról álmodozol, de ennek mi értelme így? Olyan naiv kérdéseid vannak, hogy 15-nél nem lehetsz több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!