Miért van itt ennyi pók?
Figyelt kérdés
Panelban lakok, a harmadik emelten.... Rengeteg pók van a szobámban, folyton bejönnek az ablakon... A párkányon is van egy nagy, de nem merem eltakarítani onnan... Idebent is azt veszem észre, hogy egyre több a pici pók, és egyre több a pókháló itt az ablakom környékén... Takarítás után is 2-3 nap és már itt is vannak újra :'(... Egyenesen rettegek a pókoktól, valószínűleg pókfóbiám van... Hogy az istenbe kerülnek ezek a harmadik emeltre?? :'(2010. aug. 2. 10:59
11/16 anonim válasza:
17:55-ös:
Reflexből akkorát csaptam rá, hogy még a kezem is fájt utána...
12/16 anonim válasza:
:D
én akkor tudok infarktust kapni amikor éjszaka érzem h valami mászik rajtam és ááááááá.:D
kirohanok a világból:D
13/16 anonim válasza:
én amúgy tuti nemmertem volna hozzáérni se..nemhogy lecsapni
14/16 A kérdező kommentje:
én se tudtam volna lecsapni..szerintem elkezdtem volna sikitozni, meg ugrálni és nagy hévvel lesöpörtem volna magamról...
2010. aug. 3. 00:51
15/16 anonim válasza:
Jó, de én fiú vagyok :D Furán nézett volna ki, ha sikongatva rohangálok. :D Inkább előtörtek belőlem az ösi ösztönök, és csatt! :) (huh, de csúnyán fogalmaztam XD)
16/16 A kérdező kommentje:
az lehet :D
2010. aug. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!