Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi pók?

Miért van itt ennyi pók?

Figyelt kérdés
Panelban lakok, a harmadik emelten.... Rengeteg pók van a szobámban, folyton bejönnek az ablakon... A párkányon is van egy nagy, de nem merem eltakarítani onnan... Idebent is azt veszem észre, hogy egyre több a pici pók, és egyre több a pókháló itt az ablakom környékén... Takarítás után is 2-3 nap és már itt is vannak újra :'(... Egyenesen rettegek a pókoktól, valószínűleg pókfóbiám van... Hogy az istenbe kerülnek ezek a harmadik emeltre?? :'(
2010. aug. 2. 10:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

hát erre nemtudok megoldást..takaríts sokaat és vegyél ilyen pókölő sprayt..:D általában a szúnyogirtó palackon van egy szúnyog meg pók rajzolva azt vedd meg és fújkáld őket ezerrel.

én ezt tenném:D

nekem is pókfóbiámvan meg rovar meg minden:D

szóval megértem a félelmed:D

2010. aug. 2. 11:13
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Azért van sok pók mert rengeteg a szúnyog.Most az jobb ha összecsípkednek a szúnyogok?
2010. aug. 2. 11:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok!

hát utolsó..engem inkább csipkedjenek össze a szúnyogok,minthogy a pókok hozzámérjenek esetleg megcsípjenek..:S

2010. aug. 2. 11:32
 4/16 A kérdező kommentje:
én is inkább a szúnyogra szavazok... :S őket se szeretem,mert mostanában minden szúnyogcsípésem bedagad, de legalább nem ver ki a víz és nem kerülget a sírás, ha meglátok egyet...
2010. aug. 2. 11:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is rengeteg a pók, de én érdekes módon egyre elszántabban merek szembeszállni velük. Eddig rettegtem - na azért most sem szeretem őket -, most viszont felbuzdulok és letakarítom az összeset egy lendülettel :=). Utána persze remeg kezem-lábam, de egy kis időre eltűnnek.
2010. aug. 2. 14:09
 6/16 A kérdező kommentje:
ma én is póktalanítottam...teljesen levert a víz, és eléggé remegtem, de most talán holnapig nem látok egyet sem...
2010. aug. 2. 14:28
 7/16 anonim válasza:
Ne is mondd, nekem is ugyanez a problémám :S Képzeld, pár napja este azt vettem észre, hogy mászik valami a karomon, és amikor odavilágítottam, egy 2.5-3 cm-res pók volt. (rettenetes pókfóbiám van :S) Én is panelban lakom, nem tudom, mit kezdjek ezekkel a dögökkel. Amúgy előző válaszolók, én is inkább szúnyog, mint pók. (még aludni sem tudok, ha pókot láttam aznap)
2010. aug. 2. 17:38
 8/16 anonim ***** válasza:

17:38 velem ugyanez van

hát ha velem történt volna ez szerintem két órán keresztül sikítottam volna xD

mit csináltál a pókkal?

2010. aug. 2. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:

14:09 vagyok. A raidnek van egy outdoor spraye mászó dögök ellen, azzal be tudod fújni körben az ablakokat és az ajtókat, rá van írva a flakonra, hogy meddig tart a hatása.

Mi sajnos így is "behozunk" a kertből egy-két darabot, de tényleg elég sokat segít.

2010. aug. 2. 19:24
 10/16 A kérdező kommentje:

legalább nem vagyok egyedül ezzel a pókundorral... :s

azt a sprayt majd megnézem...azt hiszem, tényleg nem lenne rossz befújni az ablakomat vele...kb milyen árban van?

2010. aug. 2. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!