Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A padlásomon vannak darázsfész...

A padlásomon vannak darázsfészkek. Darázsirtózzak (spray-vel), vagy hagyjam őket?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt javítottam valamit a tetőn (50 éves a ház is és a tető is (cserepes)...le kellett szednem cserepeket, és ki kellett bújnom az így képzett lyukon...a darazsak röpködtek mellettem ki-be. Amikor végeztem, vettem észre, hogy tőlem talán fél méterre volt egy darázsfészek, és onnan szállingóztak ki-be. Csodálkoztam, hogy 'nem bántottak'
2020. jún. 14. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és írtad, félsz, hogy rád potyognak. Akkor kalapot fel. Pl szalmakalap. Ennyi. Én még meggy- és cseresznyeszedéskor is veszek fel kalapot, vagy sapkát, szintén a potyogás miatt, csak ott ugye az ilyen-olyan törmelékek potyognak, morzsalékok, háncs stb. A szememet védem. Neked meg arra volna jó, nehogy rád essenek.
2020. jún. 15. 21:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Már csak az az aggályom, hogyan fognak viselkedni, ha elkezdek flexelni vascsövet a padlástérben. Lehet, hogy félreértik...lehet, hogy megőrülnek tőle (én magam sem hallgatom szívesen ezt az irdatlan erős hangot). Ha teszek egy próbát - akkor már nem tudok visszakozni, ha balul akarna elsülni....
2020. jún. 16. 00:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!