Gazbojler orlangelalvas ellen?
Figyelt kérdés
Hali.
Van egy 16 m3 nagysagu fordoszobam. Vettem egy vadi uj 120 literes hajdu gazbujlert, amin elso furdesnel be is aludt a lang.
Olvasgattam neten ugye a 12m3 megvan, az ajto aljaba es az ajto folott szellozo van beepitve.
Mi miatt aludhat el az orlang? Erdemes lenne meg egy 110es szellozot beepiteni a bojler fole a hazbol kifele?
2020. máj. 8. 00:35
1/3 anonim válasza:
Felesleges. Ahol egy őrláng amiatt aludna el, hogy nincs elég oxigén, már te sem élnél. Egyszerű beállításai hiba, kormos lángérzékelő, stb. Hívj szakembert, egyszer legyen normálisan beállítva és kész.
2/3 anonim válasza:
Két évig küszködtünk hasonló bojler, hasonló problémájával. Háromszor járt kint szakember, egyszer valamilyen alkatrészt is kicserélt, de a hiba - időnként látható ok nélkül lekapcsolt - nem szűnt meg. Nemrég jöttem rá, hogy a gond az őrlánggal van: hiába éri el az érzékelőt, nem eléggé melegíti fel azt. Megkocogtattam az őrláng gázcsövét, erre néhány milliméterrel megnőtt a láng, és máris hiba nélkül dolgozik a bojler.
3/3 A kérdező kommentje:
vacsi uj bojler, nem hiszem h a gazerzekelo lenne kormos..
eddig is volt, hogy furdes kozben kialudt, de ha utanna egybol kinyitjuk az ajtot szelloztetni vagy az ablak nyitva van akkor nincs ilyen problema
lehet h van eleg oxigen a levegoben de a bojler a furdo kad felett van es a megnovekedett paratartalam miatt erzekeli h nincs eleg oxigen legalabbis en erre gyanakszom, ezert gondolkodom a plusz szelloztetesben
2020. máj. 8. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!