Hangos szomszéd ellen?
Pontosan ilyen szomszédunk volt. Mi majdnem 1 évig könyörögtünk, ordítottunk vele mert nem lehetett tőle aludni. Rendőr nem jött ki, nem foglalkozott vele, hiába telefonáltunk hajnali 2 órakor. Nem az ő gondjuk, ezt beszéljük meg a lakás tulajával, önkormányzattal stb. 1 év rossz alvás, idegi oszeomlás után mi nélunk betelt a pohár. Egyik nap hajnali 1 órakor férjemmel mindketten bedurrantunk, Én fogtam a sodrófát, hogy átmegyek, szarrá verem, engem bevisznek a fogdába, vagy a kórházba és végre kialszom magam. Átmentünk. Nem is kopogtunk a férjem szó szerint kirúgta az ajtót. Berontottunk, és a csávól ledermedt ( a nője is) Mind a négyen ordítottunk! Nem vertük meg, de a férjem a falhoz nyomta, hogy ha még egy éjszaka fel kell kelnünk miatta, szétverjük a fejét. Majd hazamentünk, és akkor végre kitudtuk aludni magunkat. A srác 2 hét után elköltözött..(nem ő költözött hozzátok? budapesti. Magas barna hajú, középtermetű olyan semmilyen csavó)
Azt meg kell jegyeznem, hogy sem én sem a férjem nem vagyunk erőszakosak, még a legyet sem csapjuk agyon..Végtelen türelmes emberek vagyunk, de akkor bedurrant az agyunk.
6
pontosan ilyenek vagyunk mi is. nyugis, csendes csalad. ugyanazt irtad le ami nalunk van. szepen szoltunk jo parszor. a zenet is basszussal hallgatja, igaz irtam neki most lejjebb vette. meg a szukáival is itt hangoskodik, nyehereszik. csodas peldat mutat. a poen hogy epp a kolleganom van most nala... par napja lattam itt eloszor. rohej.
" te is szuka vagy."
nevezhetsz annak, de en nem jarok hetente mashoz, leszarva a gyerekeimet, mikozben azok ejszaka egyedul vannak otthon. de biztos velem van a hiba. akkor bocsanat, legyek szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!