Egy 63cm-es fejsze valóban jó otthonra fát vágni?
Figyelt kérdés
Átlagos korulmenyekhez. Most szeretnék majd vásárolni. A régi tönkrement. Azt írja hasito fejsze, szinte tonkretehetetlen, üvegszálas nyél. Jónak tűnik nagyon de nem kellenne nagyobbnak lenni vagy ez elég? 2 kg-os. Meg akkor vennék mellé egy kisebbet is, ami csak 34 cm hogy könnyű legyen gyujtost is vágni. Jó lesz szerintetek? Szóval az már inkább kisbalta szerintem. Köszönöm.2020. ápr. 9. 11:02
1/7 anonim válasza:
hasítani sok mindent lehet , de aki nem akarja magát szopatni az biza méretesebb szerszámot vesz
3/7 anonim válasza:
Gyújtós vágni nagy, hasogatni kicsi.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány kg lenne jó és hány cm? Ha tegyük fel rönköket is fel kell vágni.
2020. ápr. 9. 13:07
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Ez az Extol fejsze borzasztó. Az az egyetlen előnye, hogy nem jön le a feje, de egybként nagyon rövid ez a nyél és szerintem a fejsze fej formája se az igazi, de ezzel még együtt lehetne élni.
Ez a 2 kg-os fejtömeg bőven elég, de a nyél az legyen hosszabb.
7/7 darida válasza:
FISKARS X27 XXL Hasítófejszét használok jópár éve. Hosszú nyele, kiváló acélja, csaknem 3 kg-os súlya igen gyors hasogatást tesz lehetővé. Csak javasolni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!