Akik klímával fűtötök! Valóban tapasztalható ez a jelenség?
Amiket olvastam a klímával való fűtésről, teljesen beleszerettem, de nővérem azt mondja, hogy nem minden arany ami fénylik, hogy a régi albérletében klíma volt fűtésnek, és hogy utálta, mert kb a derekától felfelé érezhetően melegebb volt, mint a padló környékén, és mindig felfázott...
Mastól is hallottam, hasonlót... de netes leírásokban meg mindig azt olvasni, hogy milyen tök jó a klímás fűtés.
Előfordulhat, de nem a klíma hibája.
Két lehetőség van, meleg levegőt lefelé a föld felé kell fújatni. A klímák alapból is így vannak beállítva, de átlehet állítani. Vízszintesen fújt levegőnél nem keveredik a lenti hideg és a fenti meleg levegő.
Második lehetőség a régi földszinti lakás, szigeteletlen aljzattal. Mi is laktunk ilyenben, központi fűtés mellet is fáztunk deréktől lefelé akárhogy fűtöttünk.
"nem minden arany ami fénylik"
Így is van.
Ráadásul fűtésre igen drága, ha egy egész lakást v. házat kell kifűteni.
Ha nem fogadod el a válaszokat akkor minek kérdezed?
Fogalmad nincsen, de lenullázol olyannak a válaszát, akinél van klíma már vagy 15-20 éve.
Na de hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!