Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Létezik olyan pszichés betegsé...

Létezik olyan pszichés betegség, hogy szorongás a beázástól?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptemberben eláztatott a felső szomszéd. Nagy szerencsére épp otthon voltam, de még így is elázott az ablak alatt a parketta, illetve a mennyezetből a beton illesztésnél 3 napig csöpögött a víz (panelről van szó.), a sarkok is végig kapták az ívet.

Azóta kifestettem a lakást, de éjszakánként felriadok többször is, mert erről álmodom és a saját ordításomra kelek, fel kell kapcsolnom a villanyt és megnéznem, hogy minden rendben van-e. Ez sajnos kivétel nélkül minden éjjel megtörténik és már kezdek aggódni, hogy a fejemben van valami baj. Iszonyatosan félek a következő beázástól és attól félek, ha újra eláztat a felső szomszéd, nagyon fogok vele ordítani és elvesztem a fejem. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet valamit a felső szomszéddal kezdeni, hogy 100%-osan biztosan ne áztasson el többet?

Az ázás oka amúgy csőtörés volt, a mosdó alatti rézcső pattant el.

2020. márc. 2. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Játszd el magadban hogy újra megtortenik. Lépésről lépésre... Aztán engedd útjára. Ilyesmit nem lehet kivedeni. Nem hiszem hogy a feletted lakó direkt elvezné, hogy újra elaztasson, ez neki is elég kellemetlen helyzet.
2020. márc. 2. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, a fejedben van a baj. Nem is kicsi.

A drágább megoldás a pszichiáter, az olcsóbb a lakásbiztosítás, ami kifizeti a beázást.

2020. márc. 3. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Aztán ha legközelebb megint elpattan valami cső amiről a szomszéd nem tehet akkor miért is ordítanád le a fejét? Ennyi erővel üvöltözhetnél a gondnokkal hogy $z@r a lift, a közértessel hogy hosszú a sor, a gázrezsóval hogy meleg, a biciklivel hogy méé forog a kereke stb. Olyan dolgon aggódni amire NINCS ráhatásod tök felesleges.
2020. márc. 3. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Már hogyne tehetne. Pl. ellenőriztethetné minden évben a vizesblokkot. MINDENKI érdekében....

Én is megteszem, ahogy a gázvezetéket is. Mert egy gázrobbanással minimum 8 lakással ba...k ki.

Társasházban lakni k. nagy felelősség is.

2020. márc. 3. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Veled valami baj van öcsém. Honnan tudná azt előre bárki hogy elpattan egy rezscso a mosdó alatt? Annak mondd már el nekem, milyen jelei vannak? Vagy amikor a beépített kád alatt eltörik 1 cső? Bontsam le a csempe hogy ellenőrizzem? Elhiszed hogy a szomszédodnak is szívás volt? Vagy direkt pattant el a rezscso? 😂 No comment a hozzaallasod...
2020. márc. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!