Létezik olyan pszichés betegség, hogy szorongás a beázástól?
Tavaly szeptemberben eláztatott a felső szomszéd. Nagy szerencsére épp otthon voltam, de még így is elázott az ablak alatt a parketta, illetve a mennyezetből a beton illesztésnél 3 napig csöpögött a víz (panelről van szó.), a sarkok is végig kapták az ívet.
Azóta kifestettem a lakást, de éjszakánként felriadok többször is, mert erről álmodom és a saját ordításomra kelek, fel kell kapcsolnom a villanyt és megnéznem, hogy minden rendben van-e. Ez sajnos kivétel nélkül minden éjjel megtörténik és már kezdek aggódni, hogy a fejemben van valami baj. Iszonyatosan félek a következő beázástól és attól félek, ha újra eláztat a felső szomszéd, nagyon fogok vele ordítani és elvesztem a fejem. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet valamit a felső szomszéddal kezdeni, hogy 100%-osan biztosan ne áztasson el többet?
Az ázás oka amúgy csőtörés volt, a mosdó alatti rézcső pattant el.
Igen, a fejedben van a baj. Nem is kicsi.
A drágább megoldás a pszichiáter, az olcsóbb a lakásbiztosítás, ami kifizeti a beázást.
Már hogyne tehetne. Pl. ellenőriztethetné minden évben a vizesblokkot. MINDENKI érdekében....
Én is megteszem, ahogy a gázvezetéket is. Mert egy gázrobbanással minimum 8 lakással ba...k ki.
Társasházban lakni k. nagy felelősség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!