Van, akinek sikerült helyrejönnie szociális fóbiából?
Figyelt kérdés
Hogyan? Kérlek segítsetek, a gyógyszerek nem használnak...#gyógyszer #orvos #depresszió #pszichológus #pszichiáter #szorongás #mentális betegség #terápia #szociális fóbia
2020. febr. 25. 16:00
2/11 anonim válasza:
Mi az hogy hülyeség? Ez nem hülyeség.
Kérdező a gyógyszer nem fogja megoldani a problémát csak egy kis löketet ad. Járj minél többet emberek közé ez a kulcs ez fog segíteni semmi más.
3/11 anonim válasza:
Szia! Egy szót mondok, és ez a kulcsa mindennek: terápia! Üdv: egy durván szocfób 25/L
4/11 anonim válasza:
Ez a videó mindent elmond csak kapcsold be a feliratot [link]
5/11 anonim válasza:
SkarlátBoszi, nekem a nevedtől lesz fóbiám, de komolyan!
6/11 anonim válasza:
A Bosszúállókból van a kedvenc szuperhősöm. De miért zavar az hogy
nekem mi a nevem? De most komolyan?
7/11 anonim válasza:
Ez nálam nagyon mélyre és messzire nyúlhat vissza, meglátom a neved és kalapál a lelkem, felborul az egyensúly, ijesztő!
8/11 anonim válasza:
Az jut még eszembe, hogy fortyog az üstödben a hozzávaló, emberkéz és emberláb.
9/11 anonim válasza:
Ez igen. Érzelmileg és mentálisan nagyon instabil lehetsz ha már ennyitől kiborulsz. Egyébként meg olyanról meg olyanokról véleményt mondani amit vagy akiket nem is ismersz elég nagy szegénységi bizonyítványra utal
10/11 anonim válasza:
Nekem úgy sikerült bizonyos szintig leküzdenem, h az élethelyzetem megkövetelte, h emberekkel legyek körülvéve és beszélgessek velük. Én alakítottam tudatosan így, mert annak ellenére, h emberekkel is képtelen voltam bármilyen kommunikációra, tudtam, h emberekkel akarok foglalkozni. Eleinte nagyon nehehezen ment, sokat sírtam, mindig kellemetlenül éreztem magam, szorongtam, éjszaka nem tudtam aludni, mert azon agyaltam, h milyen hülyeséget mondtam XY-nak. Megbélyegeztek, h én vagyok a "kis csendes"... Eleinte sokszor mondták, h hangosabban, mert nem hallják a hangom. Egy idő után, (kb 4-5 év) egész jól belejöttem. Most már egyre könnyebben megy. Még új közegbe nekem is nagyon nehezemre esik beilleszkedni és megesik, h annyira zavarba jövök, h összefüggéstelenül beszélek a stressz miatt, de ha nem dobom magam mély vízbe, sose küzdöm le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!