Nálatok is úgy rohamozzák az emberek a boltokat, mintha világvégére készülnének?
Figyelt kérdés
Főleg lisztet lehetetlenség beszerezni. De a konzervek polcai is üresek akár a kisebb boltokban, akár a nagyobb hipermarketekben. Karácsony előtt nem voltak így kifosztva a boltok. Ez máshol is így van?2020. márc. 1. 11:35
21/26 anonim válasza:
És még azt mondják, hogy Szabolcsban éhen halnak az emberek!
A normálisak ezek szerint ott sem.
24/26 anonim válasza:
Javítok, szabolcsban is kifosztották a tescot, a kisebb boltokban, lidl pl nem volt üres a polc.
25/26 anonim válasza:
Már csak egy jó hátizsák kéne, hogy legyen mibe gyors belepakolni ejakuláció esetén.
26/26 anonim válasza:
18: Sehol nem írtad, és nem is írtam semmit, ami rád vonatkozna!
Arra reagáltam, hogy szerinted hülyeség, hogy mások bespájzolnak lisztből.
Szerintem is az.
Gondolom, nem galuskát akarnak enni galuskával 6 hónapig, hanem pl. főzeléket.
Ahhoz pedig kellene 1-2 kg liszt és 150 kg zöldség, tehát inkább fagyasztót és egyéb alapanyagokat kéne venniük azoknak akik bespájzolnak, nem annyira lisztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!